• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

brinkmanthumbnail1.jpgHero Brinkman (Partij van de Vrijheid) vindt het idee van Alexander Pechtold (D66) om gedragsregels op te stellen voor het Parlementair Overleg Koninkrijksrelaties (POK) belachelijk. Dat zegt hij tegen Versgeperst.com. “Ik laat mij de mond niet snoeren. Ik zal op elk moment dat ik dat nodig vind het geluid van de PVV, wat tevens het geluid is van een groot deel van de Nederlandse bevolking, laten horen.”

Voormalig minister van Koninkrijksrelaties Alexander Pechtold wil dat er ‘spelregels’ in een document worden vastgelegd. Die zouden door alle delegatieleden moeten worden ondertekend. Pechtold is bang voor onbeschoft gedrag van Brinkman.

Voor de arme Antilliaanse bevolking
Brinkman over de POK: “Ik hoef niet met die corrupte politici aan tafel te zitten. Ik ga daar naar toe voor de arme Antilliaanse bevolking. Het geld wordt door die corrupte boeven voor hun neus weggekaapt. Ook wil ik er natuurlijk voor zorgen dat er niet nog meer belastinggeld vanuit Nederland naar de Antillen wordt gebracht.”

Lekker op vakantie
Volgens Brinkman zou de POK vandaag nog moeten worden afgeschaft. “CDA en PvdA willen perse met twee delegatieleden naar de Antillen. Dat is gewoon omdat ze met een partijgenoot tien dagen vakantie willen vieren.”

Brinkman en de Antillen
Brinkman is de laatste tijd in opspraak omdat hij het voor elkaar kreeg dat hij toch werd toegevoegd aan de POK-delegatie.

Lees meer:
Brinkman mag toch mee
Brinkman niet bij POK

www.versgeperst.com