• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Statenlid Anthony Godett heeft minister René Rosalia van Onderwijs vragen gesteld over het hoge percentage kindermishandeling op het eiland. Uit een onderzoek van de Stichting Kinderbescherming deze week bleek dat 43 procent van de scholieren weleens in aanraking is geweest met mishandeling.

Godett vraagt zich onder meer af of de minister van Onderwijs wel op de hoogte is van deze schokkende cijfers van de Kinderbescherming. Daarnaast wil het Statenlid dat Rosalia actie gaat ondernemen tegen kindermishandeling. Hij vraagt de minister dan ook welke stappen hij wil ondernemen om mishandeling voortaan te voorkomen.

Samenwerking
Daarnaast stelt Godett dat er te weinig samenwerking is tussen de instanties die zich inzetten voor de belangen van het kind. Ook hier vraagt hij de aandacht voor van de minister van Onderwijs.

2 reacties op “Godett wil kindermishandeling aanpakken”

 1. Dat is oppositie! Hard schreeuwen en lekker achterover leunen.

 2. Dit is de lacher van de eeuw. Heer Godeth heeft me nooit durven te ontvangen al die tijden dat hij aan de macht was. Hij is zelf mede verantwoordelijk voor het vele kinderleed op dit eiland! Samen met zijn politieke vriendin mevrouw Leeflang hebben deze mensen NOOIT iets werkelijk gedaan voor onze kinderen. Kinderbescherming heeft het over 43 % maar de werkelijke cijfers liggen veel hoger en tegen de 80%. Uit peilingen bleken er scholen te zijn waar zelfs 85% gehaald werd!

  Het is gewoon ziekelijk dat heer Godeth via het leed van kinderen om aandacht schreeuwt. Niets maar ook niets is ooit ondernomen om het leed terug te dringen an al die tijd dat hij het voor het zeggen had. Het is walgelijk dat dit soort mensen nog naar buiten komen.

  Laten we hopen voor de kinderen dat er werkelijk iets gaat gebeuren maar dat de oude verantwoordelijke politici daar dan wel op veroordeeld gaan worden. Als heer Godeth werkelijk iets aan het leed wil gaan doen, raad ik hem eens aan bij de kerk te beginnen, dan de stichtingen en dan de kinderen in zijn omgeving. Heer Godeth schreeuwt naar aandacht net zoals vele ex politici die juist niets gepresteerd hebben in het verleden.