• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Diverse Curaçaose en Arubaanse politici zijn boos op televisiezender TeleCuraçao. In de nieuwsuitzending werd een ernstige beschuldiging van de Venezolaanse advocaat Carlos Ramirez Lopez uitgezonden. De advocaat beschuldigde de politici van oplichting en fraude. 

Lopez beweerde in de nieuwsuitzending dat een aantal van zijn cliënten betaald hebben voor stukken grond aan de Caracasbaai, die nooit zijn opgeleverd. Volgens de Venezolaanse advocaat is het ook niet de eerste keer dat deze politici zich schuldig maken aan dit soort praktijken. Meerdere van hen zouden al vaker betrokken zijn geweest bij oplichtingspraktijken, aldus Lopez. Onder de beschuldigde politici vallen onder meer Anthony Godett, Glenbert Croes en Chris Winkel.

Juridische stappen
Eerder reageerde de Curaçaose politicus Godett al furieus op de aantijgingen van de Venezolaanse advocaat. De FOL-leider ontkende elke betrokkenheid bij de zaak. De beschuldigde politici hebben nu de krachten gebundeld en dreigen juridische stappen te ondernemen tegen Lopez. Daarnaast eisen zij rectificatie door de televisiezender TeleCuraçao, vanwege het niet toepassen van hoor- en wederhoor. De zender is momenteel nog in beraad over de zaak en wil vooralsnog niet reageren.

2 reacties op “Politici boos op TeleCuraçao”

  1. Waar rook is is vuur; Niet waar
    Hoe harder je brult hoe meer er een gelijk is.

  2. Ze zitten zo snel op de kast he.. Als je zelf als politicus wéét dat je onschuldig bent dan ga je toch niet gelijk zo over de zeik? Nu komt het over alsof de beschuldiger(s) gelijk hebben. De politici eisen dus min of meer censuur van TeleCuraçao op dit soort berichten, lekker is dat.