• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een nieuw logo met daarop het Ministerie van ‘Agemene Zaken’. De eerste premier van Pais Kòrsou die in zijn eerste persconferentie het alsmaar over ‘huisvestiging’ heeft. Zijn deze slordige fouten toevallig of is dit juist een voorproefje van hoe het met deze regering in de toekomst zal gaan?

Versgeperst.com ging de straat op om te zien of deze fouten al een slechte indruk hebben gemaakt bij het volk. “Ik heb die fouten niet meegekregen, maar ik kan me wel voorstellen dat het een slechte indruk geeft”, vertelt een medewerker van een horecaonderneming terwijl ze een drankje inschenkt. “Het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit of ze spelfouten maken of woorden verkeerd uitspreken, zolang ze maar goed regeren. Curaçao is een autonoom land en wij hebben een regering nodig die het land goed kan leiden. Als ze goed werk verrichten, mogen ze al deze fouten blijven maken.”

Geduld
Een medewerker bij het belastingkantoor denkt vooral dat wij geduld moeten hebben. “Nou, ze beginnen een beetje stroef met zulke slordigheden, maar ik denk dat je zoiets niet kan gebruiken om de toekomst te voorspellen. Deze mensen zijn nog geen week aan de slag, dus ik wil ze wel tijd geven om te bewijzen wat ze kunnen. Misschien zijn deze foutjes in hun eerste week wel een ‘sign of things to come’, of ze pakken de problemen gewoon goed aan. Ik ga gewoon geduldig wachten en over een paar maanden pas hierover oordelen.”

‘Vlekkeloos beginnen’
“Ik heb het logo gezien”, vertelt een gepensioneerde mevrouw lachend. “Ik vind het schandalig, want als eerste regering van een nieuw land moet je vlekkeloos beginnen. Het zijn wel kleine fouten, maar het komt erg slordig over. Je vraagt je dan af of er geen controle is. Ik kan me echt niet voorstellen dat zo’n fout op de website komt en dan ook nog dagen daar blijft staan. Ik hoop echt niet dat ze met de belangrijke zaken ook zo slordig omgaan.”

1 reactie op “‘Schandalig, dat logo’”

  1. Gezien de samenstelling van deze regering en de wijze waarop tot stand gekomen was deze al “bevlekt”voor men aantrad.