• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

bingoCURAÇAO – De benefietbingo van de stichting ‘Biba Mihó’, donderdagavond in Villa Maria, heeft maar liefst 33.444,55 gulden opgebracht voor de bouw van een nieuw bejaardentehuis. Meer dan 300 gasten speelden een gezellig spelletje Bingo voor het goede doel.

“Onwijs bedankt!” riep Sandra Hay oprichtster van Biba Mihó aan het einde van de avond uit. Er was groots uitgepakt. Oud-wereldkampioen Judo, Dennis van der Geest draaide de bingo ballen samen met Golden-Earring zanger en man van Sandra, Barry Hay. Gedurende de avond werden zij ondersteund door de vader van Dennis van der Geest, en enkele dames en heren uit het publiek.

Herman den Blijker
Het diner, met onder andere gazpacho van komkommer met garnalen, risotto en kippendij werd verzorgd door topkok Herman den Blijker en vijf kandidaten uit zijn nieuwe programma ‘Enkele reis paradijs’. Alle betrokkenen werkten belangeloos mee. Zo werd het eten en drinken geserveerd door zo’n dertig vrijwilligers.

Nos Welita
Stichting Biba Mihó en Dolfijn FM kwamen een aantal maanden geleden met het plan om bejaardentehuis Nos Welita aan een grondige verbouwing te onderwerpen. Na inspectie bleek de klus zo groot dat Sandra Hay tot de conclusie kwam, dat een heel nieuw bejaardentehuis een betere optie was. Kosten van de bouw zijn 1 miljoen gulden. Met deze bingo is een grote stap in de goede richting gezet. Er werd een bedrag van 33.444,55 gulden opgehaald uit de verkoop van bingokaarten en loten, maar er kwamen ook spontaan donaties binnen. “Fantastisch”, aldus Hay. Prijzen die verloot werden, waren onder meer luxe meubelstukken, flessen champagne, diners-voor-twee en tegoedbonnen van diverse winkels.

Enkele reis paradijs
Vanuit Nederland was een televisieploeg van RTL4 aanwezig voor opnames van het programma ‘Enkele reis paradijs’. Hierin strijden negen koks om de functie van chefkok voor het Papagayo Beach Resort. Wie de nieuwe chef wordt, bepaalt chef Herman den Blijker, die het programma ook presenteert Aan het einde van elke uitzending wordt één van de deelnemende koks naar huis gestuurd. De koks zorgden, met ondersteuning van lokale koks, voor het diner.


www.versgeperst.com