• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – “De screening van de huidige ministers is nog niet afgerond. De bewering van premier Gerrit Schotte dat dit wel het geval is, is niet waar.” Deze beschuldiging heeft verslaggever Yves Cooper in de nieuwsuitzending van CBA Television van vandaag geuit.

Cooper beweert dat hij de bevestiging heeft gekregen van de ‘meest betrouwbare’ bron. “Ik kan helaas niet mijn bron bekendmaken, maar geloof mij dat ik dit vandaag bevestigd heb gekregen”, laat Cooper tegenover Versgeperst.com weten.

Onderzoek VNA niet afgerond
“Het klopt dat het antecedentenonderzoek afgerond is, althans dat beweert de woordvoeder van het Openbaar Ministerie Giselle Veen-Jonkhout. Maar de screening die gedaan wordt door de Veiligheidsdienst Nederlandse Antillen (VNA), is nog niet afgerond.” Volgens de verslaggever kan dit betekenen dat de al beëdigde ministers inderdaad commerciële belangen hebben.

Rapport inzien
“De heer Schotte heeft gisteren tijdens de persconferentie ten overstaan van iedereen beweerd dat hij een rapport heeft ontvangen, waarin bevestigd wordt dat alle ministers clean zijn. Als dat zo is, wil ik het rapport wel zien.” Cooper heeft nog geen enkele reactie ontvangen op zijn geuite beschuldiging. “Dit is voor mij nog een bevestiging dat Schotte niet de waarheid spreekt! Anders had hij me wel gebeld om zich te verdedigen”, meent Cooper.

1 reactie op “Cooper uit beschuldiging richting Schotte”

  1. Tja, en zo wordt de bevolking voorgelogen. Is er iets veranderd?? Oude wijn in nieuwe zakken!!! Liegen en bedriegen.