• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curaçao nieuws helmin wielsCURAÇAO – “Helmin Wiels wil dat alle vrouwen naar huis gaan en er alleen mannen in de politiek blijven”, stelt ex-minister van Cultuur en Onderwijs Omayra Leeflang. Volgens Leeflang zoekt de PS-leider redenen om alle topvrouwen te beledigen.

“Ik houd van vrouwen, ze zijn leuk en lief. Ik houd alleen niet van Omayra Leeflang”, vertelt PS-leider Wiels. “We hebben genoeg vrouwen op de lijst staan en dit hebben we ook bewust gedaan. Ik heb twee kinderen die zijn geboren uit de liefde tussen een man en vrouw, hoe kan ik dan een hekel hebben aan vrouwen?”

Aanfluiting
Leeflang refereert onder andere aan de uitspraken van Wiels op de verkiezingsavond. “Tijdens de verkiezingsavond zei hij dat vrouwen thuis moeten blijven, omdat er nu mannen in de regering zitten. Hij blijft van alles in de lucht gooien, maar nu hij de kans heeft de regering in te gaan, doet de lafaard dit niet. Ook haalt hij de Bijbel er op een ongebruikelijke manier bij, het is echt een aanfluiting.”

Geen tijd
“Ik wil zo min mogelijk aandacht geven aan mevrouw Leeflang”, geeft Wiels tot slot aan. “Ze zit niet meer in de regering en ik heb geen tijd hiervoor. Ik moet mijn tijd besteden aan regeren, het vormen van mijn partij en contact met het volk.”

7 reacties op “‘Ik houd van vrouwen, niet van Leeflang’”

 1. @ricardo, Wiels is zelf in de media bezig met zichzelf negatief te maken..
  daar heeft hij de media niet voor nodig.. maar jij woont blijkbaar niet op Curacao!

 2. Lekker belangrijk wat die man te melden heeft..

 3. het verbaast mij keer op keer weer dat de nederlandstalige media een zo negatief mogelijk beeld geeft van wiels.
  leeflang heeft de afgelopen jaren een desastreus tereurbeleid gevoerd waarbij zij het met name op hoog opgeleide vrouwen had gemunt.
  niemand noemde haar toen eng en vies. iedereen weet wat zij heeft uitgespookt maar het werd gedoogd.
  haar onsamenhangende betogen worden dankbaar afgenomen door jullie niet omdat het inhoud heeft maar omdat zij TEGEN mensen is die op haar lijken.

 4. Diep triest dat er mensen bestaan die op dit borderlinefiguur gestemd hebben. Het volk krijgt nu wat het wil

 5. Just because one woman politically failed in his eyes, does not mean politics should be left to men. I personally expect more corruption from men than women.
  Stop criticizing others and show something food for the island first. Then we know who can do better.

 6. Wat is het toch een engerd, die Wiels…

 7. Ze heeft wel gelijk.. kijk maar naar de ministers nu.. op Constantia na alleen maar mannen..
  en ben benieuwd waarom de heer Wiels gescheiden is.. was hij niet lief genoeg>