• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Yves CooperCURAÇAO – De tiende partij heeft zich aangemeld bij het hoofdstembureau: Partido Feisbuk. “Ik wil de oren en ogen van de samenleving zijn en alles wat er niet klopt aan de mensen vertellen,” vertelt Yves Cooper, leider van de partij.

Cooper heeft geen programma voor de aankomende Statenverkiezingen. “Ik heb geen plan of programma,” zegt Cooper. “Ik wil een pain in the ass zijn. Dat doe ik door iedereen te vertellen wat er werkelijk gebeurd in het parlement. Er zijn zoveel dingen, die mensen niet weten. Ik wil dat duidelijk maken aan de samenleving, zodat zij ook weten wat er allemaal gebeurd.”

Zetel
“Ik hoef maar één zetel te hebben,” legt Cooper uit. “Ik ga niet voor het succes en ik hoef geen macht te hebben. Als er 5300 mensen zijn, die echt willen weten wat er achter de schermen gebeurd, is dat al genoeg. Zoveel personen zijn er nodig voor één zetel. Dan zal ik een plekje krijgen in de Staten. Als het niet lukt, ga ik gewoon weer verder met mijn krantje.”

3 reacties op “‘Ik wil een pain in the ass zijn’”

 1. Voor zover ik weet heerst er veel corruptie binnen het parlement, deze man heeft wel degelijk een doel. Het volk vertellen en laten zien wat er allemaal mis is.

  Veel partijen hebben grootse plannen, maar er wordt niets mee gedaan. Die lui gaan puur voor het geld en de macht.
  Ik heb nog nooit een parlements lid in een 2e hands auto gezien.

 2. Dat zouden 5300 stemmen zijn die verloren gaan, beter dat men die stemmen gebruikt voor iets wat weldegelijk een plan heeft.

 3. Parlementslid zijn is wel ietjes meer dan “Being a pain in a lower part of te neck !”