• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO –  Het herstellen van de diplomatieke banden van Curaçao met Venezuela heeft de prioriteit volgens premier Schotte. Tevens moet er volgens de minister-president gekeken worden of de taken van PDVSA (de Venezolaanse huurder van de Isla) verbreed kunnen worden.

Premier Schotte zei dit tegenover persbureau Novum. Volgens de kersverse premier zijn de banden met het Zuid-Amerikaanse land de afgelopen jaren wat bekoeld. Omdat Curaçao volgens Schotte een lange geschiedenis heeft van culturele en handelsbetrekkingen met Venezuela, vindt hij het belangrijk dat deze banden weer aangehaald worden.

6 reacties op “Schotte wil hechtere band Venezuela”

 1. Hoeveel geld krijgen die jongens van PS en MFK van Venezuela.. van de MAN is het al jaren bekend dat zij grote zakken met geld uit Venezuela krijgen.. daarom hebben ze er geen problemen mee dat de Isla het eiland vergiftigt..

 2. beh het volledig met je eens Schotte! Leve Venezuela!
  groet
  PS HW

  ps 😉 zijn je voorouders Nederlanders,zal toch niet….??

 3. Misschien dat SCHOTTE zijn prioriteiten moet bijstellen en belangrijke zaken eerst moet regelen…Het blijkt uit dit soort opmerkingen dat ook hij totaal geen visie heeft. Of is dit ook weer verkeerd weergegeven door de betreffende journalist??
  Hopelijk is deze coalitie snel ter ziele en zal de kiezer het definitieve vonnis voltrekken.

 4. Welja joh. Schotte krijgt over een poos een grote zak geld van Chavez. Curacao vervolgens onafhankelijk en overgeleverd aan Venezuela. Hoe zit het met je Spaans?

 5. ik ben blij dat er snel weer verkiezingen komen zodat deze coalitie weg is. Ik heb niet alles opgebouwd hier, na eerst 5 jaar in Venezuela onder Chavez regime gewoond te hebben, om het het weer af te geven aan het grootste gevaar voor de regio.

 6. Zou het geen veel hogere prioriteit hebben om eerst eens korte metten te maken met de bestuurlijke puinhopen in eigen land ?