• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Lisa DindialCURAÇAO – Gezaghebber Lisa Dindial zou benaderd zijn om de functie van minister te bekleden in de eerste Curaçaose regering. Dit werd bekendgemaakt op de Facebook-pagina van Mariano Heyden van La Prensa. De geruchten gaan zelfs de ronde dat Gerrit Schotte Dindial heeft benaderd voor het premierschap.

Radiostation Dolfijn FM laat weten dat Dindial zelf ontkent dat ze is benaderd dit aanbod. Daarnaast zegt de gezaghebber nooit na te hebben gedacht of ze zo’n functie ambieert.

Pais di Maravia
Dindial nam twee weken geleden afscheid van haar functie als gezaghebber tijdens Kòrsou Pais di Maravia op het Brionplein. Dit culturele evenement op het plein werd georganiseerd omdat Dindial op deze manier het eiland en haar bewoners wilde bedanken.

1 reactie op “Van gezaghebber tot premier?”

  1. Geen twijfel aan. Mevr.LIsa Dindial zou een goede premier zijn geweest voor Curacao maar niet in dit constelatie. Het zou een vecht kabinet worden samen met Wiels in een kabinet. Persoonlijk twijfel ik niet aan de capasiteiten,Intelligentie en competentie van Mevr. LIsa Dindial. Zij heeft haar best goed gedaan als eerste vrouwelijke gezaghebber van Curacao/Ned Antillen.
    Als Lisa benaderd wordt in een toekomstig progresieve kabinet, voor het premierschap, dan is dat zeker het overwegen waard voor diens persoon.Lisa heeft genoeg kennis en ervaring in pacht om dat ook goed te kunnen doen. Aplauso pa nos exgezaghebber mevr Lisa Dindial. Petje af Toppie.