• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Gerrit Schotte ontkent enkele uitspraken die eerder deze week in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad stonden. Volgens de krant zou de beoogde premier gezegd hebben dat het op Curaçao een grote chaos is en dat het eiland nog lang niet klaar is voor onafhankelijkheid.

Schotte stelt dat zijn woorden door de Nederlandse krant volledig uit de context zijn gehaald. “Ons land heeft de mogelijkheden voor een prachtige toekomst, maar we hebben de positieve energie van een ieder nodig om dat te bereiken”, reageert Schotte met een verklaring op de vermeende uitspraken.

Vooruitgang
De aankomende premier stelt dat het onbedoeld was om het over te laten komen alsof Curaçao een grote chaos is. Schotte richt zijn vizier op de toekomst en is ervan overtuigd iets moois van ons eiland te kunnen maken. “De enige manier waarop we vooruitgang kunnen boeken en we kunnen groeien als mens, als gemeenschap en als land is als we onze verschillen weten te overbruggen en gaan samenwerken.”

1 reactie op “Schotte ontkent uitspraken”

  1. Misschien kan hij zich beter concentreren op wat er om hem heen gebeurd. Ik heb het gevoel dat zijn interviews bestemd voor de Nederlandse pers een waist of time zijn, want op enig begrip van die kant, voor zijn oftewel onze problemen, hoeven we niet te rekenen, weet je nog wel, nos mes por. En reken maar dat ze ons daar aan zullen houden. Zoiets heet volgens mij, op je eigen blaren gaan zitten.