• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De nieuwe eigenaren van de Taamskliniek hebben aangifte gedaan wegens fraude door oud-directeur Karel Bade en orthopeed Paul de Windt. Er zou gesjoemeld zijn met de aanschaf van protheses.


Er zouden nepfacturen op naam van het Curaçaose Biomet gemaakt zijn voor de protheses, die twee keer zo duur waren dan de echte aanschafwaarde bij het Nederlandse Biomet. Dit zou van 2002 tot 2009 hebben plaatsgevonden. Ook andere bedrijven zouden zijn gebruikt voor de neprekeningen. Naar de patiënten werd de hogere neprekening gestuurd. Biomet Curaçao ontving 80 procent van de opbrengsten en het resterende bedrag was voor de kliniek.

2 reacties op “Aangifte wegens fraude Taams”

 1. Aanvulling op mijn reactie over paul de Windt : ik zit momenteel in Nederland waar de door Paul de Windt geinstallleerde prothese op 23 augustus as wordt verwijderd en wordt vervangen door een prothese die geschikt is voor iemand van mij grootte. Toen ik twee jaar geleden Dhr de Windt met de mening van de andere specialisten confronteerde werd hij boos en gefrustreerd…..mijns inziens zeer onprofesioneel gedrag.
  Komende week gaat de kleine niet goed zittende prothese eruit en deze wordt bewaard
  en gaat mee voor eventueel later bewijs van de onkunde van Dhr de Windt

 2. Mijn naam is Richard Berends en ben 53 jaar en 196 cm lang, ik ben door Dhr. Paul de Windt in 2008 aan mijn rechter heup geopereerd, er is een ongesementeerde prothese ingezet….het is nooit goed gekomen, 3 andere specialisten hebben foto,s laten maken en elk afzonderlijk van elkaar waren zij unaniem in hun bevindingen/diagnose : prothese veel te klein voor een man van 110 kg
  de meest stuitende bevinding voor mij was dat 1 orthopeed zei : ” de prothese die er bij jou ingezet is gebruik ik voor oude dametjes van 80 jaar ” dank U Paul de Windt
  Ik heb gehoord dat Dhr. de Windt er zelf een handeltjes op na houdt in protheses…..