• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Helmin WielsCURAÇAO – De Statenverkiezingen komen steeds dichterbij. Politieke partijen zijn druk bezig om hun campagnes te starten. Helmin Wiels, partijleider van PS, vertelt meer over zichzelf en zijn partij.[scribd id=22481661 key=key-19y84jn5iatdz1j577tw width=’100%’]

6 reacties op “Helmin Wiels stelt zich voor”

 1. Hoe kan zo een aardige man als Wiels nu gescheiden zijn?????

 2. Liever drugs het land uitsmokkelen dan dat de bevolking achter tralies in zijn woning moet wonen door de Antilliaanse criminelen..

  Wiels maakt zich alleen maar druk met haatzaaien naar buitenlanders en gestudeerde Antillianen dan om de problemen.. Hij wil zo graag onafhankelijk zijn.. en hoe ga je dan goede scholing krijgen.. NU is er al geen geld in het onderwijs en zonder NL geld zou het Haiti 2 zijn! Wiels is bezig met zijn eigen zakken aan het vullen net als die smeerlap van een Nelson Pierre!

 3. @ Raar
  (sarcasmemodus aan)
  Nee, Nederlanders op Curacao doen het alleen met kleine jongetjes en breken niet in voor een paar duppies maar smokkelen tonnen coke per schip?
  (sarcasmemodus uit)
  Nederlanders op Curacao zijn ook niet allemaal schatjes hoor, hierin onderscheiden ze zich echt niet van wat voor andere bevolkingsgroep of nationaliteit dan ook.
  Wiels c.s. maakt zich tenminste druk om de groepen die al jarenlang stelselmatig genegeerd worden. Alle kinderen moeten goede scholing kunnen krijgen, arme mensen moeten kansen krijgen zelf hun kost te verdienen in plaats van afhankelijk te zijn van af en toe een fooi van goed doel nummer zoveel.

 4. Eigenlijk is er niets origineels aan de PS, na de brandstichtingen en plunderingen op en na 29 mei 1969 kwam de FOL met veel gebral tot leven. Ik zie ze nog staan met hun Castro uniformen en daarbij behorende petten, Papa Godett, Amador Nita, Stanley Brown en nog wat van dat “ongeregeld”. Maar uiteindelijk vulde dat gebral op termijn geen maagjes en zie wat er nog van over is. Nu is het de PS die met hun gebral denken de macht te hebben overgenomen, ook zij zullen zich zelf tegenkomen want ook hun gebral vult geen maagjes.

 5. Hij is tegen corruptie maar heeft Asjes in zijn partij??????
  en als hij tegen criminalititeit is en zwangere tienermeisjes waarom dat niet aanpakken ipv haat zaaien naar nederlanders.. Nederlanders op Curacao maken geen meisjes zwanger en laten ze alleen met een kind of breken in bij mensen!

 6. Onze minister president mag dus geen dommerik zijn. Volgens mij diskwalificeerd hij zichzelf hiermee en dit getuigt dan toch weer van een beetje mensenkennis. Alles is dus nog niet verloren.