• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Flow WorldCURAÇAO – Het telecombedrijf Flow heeft het publiek dit weekend een kijkje achter de schermen gegeven. Wat gaan ze op ons eiland doen? Versgeperst.com sprak met John Reid, Chief Opererating Officer (COO) van Flow over de stand van zaken.

“Ik ben heel blij met hoe de zaken op Curaçao verlopen”, zegt Reid. “We zijn hard aan het werk om onze diensten uit te breiden en ik hoop dat we binnen twee jaar het hele eiland van internet, televisie en telefoonverbindingen kunnen voorzien. Tot nu toe gaat alles prima en de 100 Mb verbinding is al verkrijgbaar, iets dat ze in Jamaica nog niet eens hebben. We zijn pas op Curacao, maar we doen ons best om het eiland ‘the best of the best’ te geven.”

Wakkerschudden
Reid hoopt dat de komst van Flow de andere telecombedrijven wakkerschudt en dat zij hun prijzen omlaag doen en de diensten verbeteren. “Hier in Trinidad waren de internetprijzen ook heel hoog en was er geen sprake van goede service. Toen kwam Flow op de markt en je zag direct hoe de andere bedrijven gingen investeren en hun prijzen verlagen. Ik hoop dat we dat op Curaçao ook gaan zien. Het is alleen jammer dat de andere telecombedrijven dat niet uit zichzelf doen. Wij moeten hen wakkerschudden en dat vind ik echt jammer.”

Groeien en investeren
Op de vraag of Flow ‘long term’ op Curacao zal zijn, geeft de COO resoluut het antwoord: “Wij zijn een jong bedrijf, wij hebben jonge medewerkers en zelfs jonge investeerders. Iedereen wil nog groeien en nog veel mooie dingen in hun carrière bereiken en daarom zullen wij heel hard blijven werken en blijven investeren, zeker ook op Curaçao. Wij gaan nergens naar toe. Flow gaat blijven groeien en wij gaan op Curaçao ook dingen doen voor het goede doel. Als bedrijf wil je natuurlijk winst maken, maar wij staan er op het moment goed voor en wij willen de mensen laten zien hoe belangrijk ze zijn voor ons. Met andere woorden, ‘we’re not going anywhere’.”

www.versgeperst.com