• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Flow WorldCURAÇAO – Op Curaçao hebben we onlangs kennis gemaakt met Flow, het eerste telecommunicatie-bedrijf dat 100 Mb internetverbindingen op het eiland biedt. Dit weekend laat Flow de producten zien die ze in de toekomst naar het eiland willen brengen. Versgeperst.com is bij Flow in Trinidad en krijgt een ‘inside look’.

Flow Curacao is in augusutus begonnen met internetservice in Dominguito. Het bedrijf blijft dagelijks uitbreiden en is van plan om ‘ binnen de komende weken digitale televisie via 100 procent ‘high definition boxes’ te introduceren. In Trinidad krijgen wij deze toekomstige services te zien en er is vooral goed nieuws voor de kijkers van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3 en BVN.

‘Super scherp’
“De signalen van die vier kanalen komen direct uit de studios in Nederland, dus het beeld in Curaçao wordt super scherp”, aldus Darren Richer, Chief Technology Officer van Flow. “Wij weten dat er veel mensen op het eiland wonen die het nieuws en sport uit Nederland willen volgen en ze zullen bij ons zeker niet teleurgesteld zijn. Ik zat laatst zelf naar BVN te kijken en ik kon haast niet geloven hoe mooi alles eruit zag.”

Flexibel
Richer vertelt ook dat klanten op Curaçao zelf hun tv-paketten kunnen gaan kiezen. “Wij hebben, net als de andere lokale providers, een aantal pakketten waaruit je kunt kiezen. Het zijn voornamelijk nieuws-, film-, sport-, familie-, lifestyle-, entertainment- en muziekzenders die op Curaçao al bekend zijn, maar wij gaan de klanten een optie geven om hun eigen ‘pakket’ samen te stellen. Als je weet dat je alleen naar bepaalde kanalen kijkt, kun je die specifieke zenders kiezen en een aangepaste prijs daarvoor betalen. Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn voor onze klanten.”

3 reacties op “De toekomst van Flow op Curaçao”

 1. hebben jullie wireless internet?

 2. Fijn dat er eindelijk glasvezel kabel komt .
  Hoelang duurt het nog voordat hij op Noord Zapateer komt, Kaya Sirag.
  Momenteel zit ik bij scarlet en die is zeer langzaam.
  TDS service is ook niet goed zit al een week zonder signaal van de tv

 3. Creative!