• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De nieuwe gedeputeerde van Economie en Toerisme, Rudney Garmes (MFK), heeft grootse plannen voor ons eiland. Garmes is zich bewust van het belang van toerisme voor Curaçao en wil de economie daarmee een nieuwe impuls geven.

De gedeputeerde geeft aan geen enkel plan zomaar in de la weg te schuiven. Garmes wil diverse nieuwe projecten ontwikkelen voor een betere toekomst voor het eiland. Volgends de gedeputeerde kan Curaçao nog veel verder groeien als het toerisme meer gestimuleerd wordt.

Lopende projecten
Welke plannen de gedeputeerde precies heeft, kan hij nog niet kwijt. Garmes geeft aan dat hij zich eerst moet concentreren op de al bestaande plannen en lopende projecten.

4 reacties op “MFK: Curaçao moet verder groeien”

 1. Ik las ergens dat Renaissance ook niet rouwig is dat deze meneer vertrekt..

  trouwens met een racist als partijleider zal het de toerisme niet goed doen.. nog meer raciale rellen dankzij WIels en er komt niemand meer

 2. Lees overal dat Rudney Garmes een ‘ondernemer’ is. Volgens mij is hij simpelweg ‘event coordinator’ bij het Renaissance Hotel. Mmm… Bijzonder. De media mag ook wat alerter zijn, en niet zomaar alles slikken wat hen gevoerd word.

 3. hmm , is er een manier om background van al die nieuwe gedeputeerde te krijgen van welke hbo/universiteit ze hebben afgerond

 4. Goeie zaak! Laat hem beginnen met de wegen beter maken, stoepen aanleggen en het vuil opruimen.