• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO –  Een meerderheid van de Tweede Kamer is voor het terugsturen van criminele Antillianen naar hun geboortegrond. Het gaat dan om Antillianen die veroordeeld zijn voor zware geweldsdelicten.

De politieke discussie over criminele Antillianen laaide weer op nadat er dit weekend in Nederland weer een schietpartij was waarbij Antilianen betrokken waren. Het was de derde schietpartij in korte tijd. De VVD, PVV en CDA gaan de problematiek aan de orde stellen als er een nieuw kabinet is. VVD-er Paul de Krom liet al eerder weten aan Versgeperst.com dat hij ”geen behoefte heeft aan probleemjongeren die niets toevoegen aan de Nederlandse samenleving.”

4 reacties op “Criminele Antillianen terugsturen?”

 1. Wat een geschreeuw van de laaggeletterde heer Wiels!! Hij had bij de RTC zo’n grote waffel moeten hebben, maar daar durfde hij niet naar toe omdat hij niet begrijpt wat er besproken wordt. Als dhr. Wiels goed geluisterd zou hebben, had hij misschien begrepen dat het niet alleen over Antillianen gaat, maar is e.e.a. op basis van wederkerigheid geregeld. Mijnheer Wiels, dat betekent dat ook de door u zo gehate Makamba’s teruggestuurd kunnen worden. Tja dat dat er veel minder zullen zijn heeft alles met normen en waarden te maken. U weet wel de normen en waarden die u totaal vreemd zijn.

 2. Helmin Wiels wil toch Antillianen terug halen naar Curacao daarom zijn makambas niet meer welkom. nou laten we deze jongens maar eerst naar Curacaos turen en met geschiedenis ler van Wiels over Tula zullen ze meteen op het rechte pad gaan

 3. Terugsturen van de Antilianen lijkt me niet het beste oplossing. Beter dwangopname in een psychiatrische kliniek waarbij er wordt gewerkt op de manier van denken van de groep Antilianen die grove problemen veroorzaken. Desnoods zware pillen geven voor degenen die niet willen meewerken. Met als doel rehabilitatie. Uit testen moet blijken of men genezen iof positiever denkt. Heel veel van deze groepen hebben geen liefde thuis gekend. Door een rehabilitatie programma die jaren kan duren, een soort TBS dus kan iedereen bij baat hebben. Tevens ik vindt het heel jammer dat ze Antilianan terug willen sturen. Maar de overheid wil de periode waarin een TBSer met verlof mag gaan vervroegen van 4 jaar naar ongeveer 1 jaar. Dit om zogenaamd hun reintegratie in de maatschappij te bevorderen. Stel je voor een pedofiel een moordenaar of een verkrachter binnen 1 jaar op verlof. Sorry maar ik snap niks van. Komt het omdat we buitenlanders zijn met de Ned. Nationaliteit???? Tevens overal gebeuren dingen. Maar het gaat erom of de omgeving baat heeft aan bepaalde beslissingen. Heb ook familie op curacao. Sorry aan de oplossing van de overheid heeft niemand baat.

 4. Ik vindt het, want als de antillianen niet kunnen aanpassen??? dan moet ze terug sorry
  Want al de andere antillianen woreden de duperde van en wil ik echt niet.
  Want dit kan niet zo door gaan, pvv,vvd en de anderen neem jullie beslissing maar!!!