• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Joran van der SlootCURAÇAO – Joran van der Sloot geeft toe dat hij de familie van Natalee Holloway heeft opgelicht. In een interview met De Telegraaf  bekent hij dat hij de familie Holloway geld liet betalen in ruil voor informatie over waar ze het lichaam van Natalee konden vinden. 
 
Een advocaat van de familie Holloway betaalde een voorschot van 25 duizend euro, waarop hij een willekeurige plek aanwees waar het verdwenen meisje begraven zou liggen. Een zoekactie naar het lichaam van Natalee leverde vervolgens niets op. “Haar ouders maken me al vijf jaar het leven zuur. Toen ze me aanboden te betalen voor de vindplaats van het meisje, dacht ik: waarom niet? Daar heb ik nu spijt van”, zegt hij tegen de krant.

Stephany Flores
Ondertussen week Van der Sloot uit naar Peru, waar hij de 21-jarige Stephany Flores ontmoette. Zij werd, exact vijf jaar nadat Natalee op Aruba verdween, in Peru vermoord. Haar lichaam werd enkele dagen later aangetroffen in Jorans hotelkamer in de Peruaanse hoofdstad Lima.

Castro Castro
Van der Sloot zit nu vast in de zwaarbewaakte Peruaanse Castro Castro gevangenis. Hij is de hoofdverdachte in de zaak van de moord op Flores. Ook is Joran nog altijd hoofdverdachte in de zaak rond de verdwijning van Holloway. Het lichaam van Holloway is nooit gevonden.

Uitlevering
Van der Sloot is door de Amerikaanse autoriteiten al aangeklaagd wegens oplichting. Zij hebben Peru gevraagd om zijn uitlevering. De bekentenis zou met een camera zijn opgenomen.

Volledige interview
RTL 4 zendt maandagavond het volledige interview met Van der Sloot uit. Hij kan in de VS maximaal vijftig jaar cel krijgen als hij schuldig wordt bevonden.

1 reactie op “Joran geeft oplichting toe”

  1. De uitzending kan je nu al terug zien op www.rtl.nl. Dit is onder het kopje uitzending gemist….