• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het akkoord om een nieuw Bestuurscollege te vormen is bereikt. Even leek het erop dat de onderhandelingen tussen MFK, Pueblo Soberano en MAN zouden stranden, maar ze zijn er toch uitgekomen.

Vandaag treden de oude leden van de Eilandsraad af en worden de nieuwe leden geïnstalleerd en daarbij ook de nieuwe regering van Curaçao.

Crisis
De partijen ondertekenden woensdag een intentieverklaring, maar gisteren ontstond een crisis. De aanleiding was een brief van PS-leider Helmin Wiels aan de MFK en de MAN waarin hij aangaf dat een Bestuurscollege met zijn partij niets te zoeken heeft bij de Ronde Tafel-Conferentie, de afsluiter van de Staatkundige Vernieuwing.

Don Martina
Lange gesprekken en bemiddeling van oud-premier Don Martina (MAN) hebben uiteindelijk toch voor een akkoord gezorgd.

3 reacties op “Akkoord over nieuwe regering”

 1. Het is gelukt, de maffiosi hebben elkaar definitief gevonden en hebben eerst nog even een riant pensioen voor zichzelf geregeld. En.. geen enkele fractie was tegen?????!!!!! Wie had het ook alweer over een groot gedeelte van de bevolking van Curacao die onder de armoedegrens leven??? Had het geld bestemd voor deze riante regeling bestemd voor deze mensen. Dat had van menteliteit getuigd. Oh, nee….mentaliteit is de politici van Curacao vreemd, zij vullen liever de igen zakken over de rug van de bevolking. En mensen, dit is nog maar het begin. HOUD U VAST!!!!! Van alle gedane beloften komt NIETS tercht.

 2. Heb even de namen bekeken van de nieuwe gedeputeerde, begint al goed, Ivar Asjes op de stoel van Financiën.
  Dat is toch de stakker die nog 100.000.00 naf moest dokken aan Selikor.
  Die tovert meneer Asjes zo weg…

 3. Welkom racisme, geweld, onfatsoen,. corruptie en mislukte politici!