• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Na een kort onderzoek is gebleken dat de man die woensdag in de wachtkamer van het Sehos overleed, niet reageerde toen zijn nummer werd omgeroepen. Ook blijkt de man doorgestuurd te zijn naar Opname in plaats van naar de Spoedeisende Hulp.

Het Sehos onderzoekt nog bij wie de schuld precies ligt. Op dit moment wijst alles erop dat de fout bij een medisch specialist ligt, die de patiënt verkeerd heeft doorverwezen.

Onnodig lang gewacht
Daarnaast blijkt de patiënt zelf ook niet goed opgelet te hebben. Op het moment dat hij aan de beurt was, bevond de patiënt zich buiten het ziekenhuisgebouw en hoorde hij niet dat zijn nummer werd omgeroepen. Hierdoor heeft de man onnodig lang in de wachtruimte van het ziekenhuis gezeten. Volgens het Sehos was de man anders binnen een half uur geholpen. 

Nog geen klacht
De onderzoekscommissie van het ziekenhuis onderzoekt de zaak naar eigen zeggen nog grondig. Voor zover bekend, is er nog geen officiële klacht ingediend door de familie van de overleden man.

1 reactie op “Sehos: ‘Patiënt reageerde niet’”

  1. Graag wil ik in contact komen met familie van overleden/patienen die op een of ander manier door nalatigheid van Sehos consequenties hebben ondervonden. Onze moeder is door NALATIGHEID, FOUTE DIAGNOSE, GEEN ADEQUATE BEHANDELING overleden. Na meerdere malen Sehos schriftelijk en mondeling te vragen voor een opheldering wachten wij nog steeds op bericht wat Sehos WEL heeft gedaan. Onze moeder lag bij de EHBO van ‘s morgens tot in de late middag uren vertrouwende op hulp. ER WERD NIETS GEDAAN. Een infiud werd na het 5 uur vragen pas opgemaakt. Gewoon, “vergeten” en bij het vragen moesten we steeds wachten voor bloed uitslag die ook tot een FOUTE DIAGNOSE is geleid. Geen eerste, noch tweede hulp geweest. Gewoon een stelletje arrogante personen die patienten ignoreren en onnodig laten wachten. Geen enkel respect voor patienten noch familieleden. WIJ WACHTEN 2 MAANDEN VOOR EEN UITLEG MAAR DIE HEBBEN ZE NATUURLIJK NIET. ZE HEBBEN DAN GEDAAN MET ONZE MOEDER. LIET HAAR ZONDER HULP ACHTER TOTDAT HET TELAAT WAS. Wij moeten samen zorgen dat de SEHOS/EHBO hun werk doen zodat wij kunnen vertrouwen op het werk waarvoor ze betaald worden. Bedankt voor het lezen en begrijpen van onze pijn die dubbel is, het verlies en de manier waarop EHBO onze moeder tot het sterven inleidde