• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De pers op de Antillen en Aruba heeft vandaag iets te vieren, want het is de Dag van de Pers! Verschillende bedrijven en instanties bedanken de pers via advertenties en mailtjes voor hun bijdrage aan de nieuwsvoorziening. Versgeperst.com nam contact op met collega’s om te zien hoe deze dag wordt ingevuld.

Elk jaar staat 1 september in het teken van de pers op de Antillen en Aruba. Vandaag bedanken bedrijven de pers in de krant onder leuzen als: wie schrijf die blijft, objectiviteit is een groot goed en lang leve de persvrijheid. Op de vraag aan TeleCuraçao of ze vandaag iets bijzonders doen vanwege ‘de dag van de pers’  liet de tv-zender weten dat ze op de hoogte zijn van de dag, maar dat er verder niks bijzonders op de planning staat.

Taart
Het Antilliaans Dagblad daarentegen laat zich vandaag lekker verwennen door iedereen die hen verwennen wil, legt een medewerker uit aan Versgeperst.com. “We hebben van verschillende bedrijven taart ontvangen, en zelf hadden we ook al taart. ” Amigoe is ook op de hoogte van de bijzondere dag, maar heeft nog geen plannen om deze dag feestelijk in te vullen. “We zijn nog aan het brainstormen over wat we vandaag gaan doen in het kader van deze dag.” 

Felis Dia di Prensa!
De redactie van Versgeperst.com is blij met de felicitaties, maar heeft naast het gebakje tijdens de redactievergadering  geen feestelijkheden op het programma staan. De redactieleden zijn druk bezig met de laatste nieuwtjes, maar willen nog wel onze collega’s een fijne persdag wensen: Felis Dia di Prensa!

www.versgeperst.com