• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Vers KortjeCURAÇAO – De MFK, MAN en Pueblo Soberano (PS) hebben vanmiddag een intentieovereenkomst getekend om samen te gaan regeren. Dat bevestigde PS-leider Helmin Wiels tegenover Versgeperst.com. Eerder vandaag ging het geplande overleg tussen de PAR en MFK al niet door. 

10 reacties op “Regering MFK, MAN en PS nu heel dichtbij”

 1. mfk en ps en man komen nu in de bestuurcollege van curacao en nu al wordt gesproken over onafhankelijkheid van curacao.Het volk heeft niet voor onafhankelijkheid gekozen.
  Meneer Wiels met zijn grote bek wil maar onafhankelijkheid van het eiland.
  Hoe wil hij dat doen we hebben niks en zonder hulp van Nederland is het diepe armoe op het eiland.Alleen de heren die de macht hebben leven goed en hoeven nergens aan te denken.En aan de arme mensen maar honger leiden.Dus meneer Wiels je kan beter je grote mond houden en wat anders gaan doen.

  AJO.

 2. ik zie het al in de Amigoe en op Versgeperst staan : de heer Wiels is op dit moment in het buitenland.Hij bespreekt in Washington met president Obama de oplossingen voor de huidige wereldproblemen……

  Curacao : WAKE UP ! (please…..???)

 3. Is mijnheer wiels zich eigenlijk bewust dat gezien zijn streven om van Curacao een zelfstandig mogendheid te maken, zoals de USA,Rusland,Duitsland, Brazilë enVenezuela dat zijn, op heel veel stemmen uit Nederland kan rekenen ,mochten zij kunnen meedoen aan de Curacaose verkiezingen? Helaas wel voornamelijk PVV-stemmers.IK NIET. Ik blijf vechten tegen die wiels en tegen de PVV. Daar hebben de Curacaose inwoners recht op,die belazert worden door die van down to earth ideeën gespeende wiels.Hij vindt slechts zichzelf belangrijk.

 4. Het is wel opmerkelijk dat de heer Cooper van man nu als een loopjongen zich bijvoeg bij schotte en wiels om een regering te vormen.
  Deze mensen moeten niet vergeten dat de helft van de bevolking van curacao niet op hun partij hebben gestemd.
  ik voorspeld het dat de komende nieuwe regering van curacao is verdoemd om te mislukken.
  Wiels wil los van nederland maar de rest niet.

 5. Hoe staat het met de zaak DROV waarbij de heer schotte zichzelf een functie had verzorgt die al aan een andere werkneemster was weg gegeven? En gaat mw Contancia weer haar dienstauto uitlenen en als daar ongelukken mee gebeuren iedereen uitmaken voor leugenaar. Ze heeft toch al een leuk baantje als waarnemend diensthoofd? En gaan we weer conferencies organiseren over wie de yu di korsou is. Mag die meneer monte weer voor veel geld rapporten schrijven? Gaan we weer mensen aanvallen? Gaat de heer Asjes weer op kosten van Curacao maatpakken laten maken en laptops kopen in Miami en gaat hij toch voor zichzelf een duurbetaalde baan bij een overheids NV zorgen..

 6. enne Black Lion : niet alleen verdient=verdiend maar ook : treed aan =treedt aan!
  maar ja,2 vauten in je hele lange tekst: we zullen het je niet euvel duiden 😉

 7. Curacao, door dhr. Schotte die zijn partijpunten om maar te kunnen regeren heeft overgeleverd aan een rascist met eveneens 0,0 opleiding, ervaring en last but not least: een grote leugenaar. Het akkoord was afgelopen weekeinde al gesloten. Nu voordoen of het iets van vandaag is?? Ga je schamen!!!
  Gek hè dat het eiland leegstroomt, de kapitaal krachtigen, die een groot deel van de belastinginkomsten betalen, zullen ons eiland massaal de rug toekeren.
  Het bankroet van Curacao is gestart!!

 8. Tijd om te vertrekken. Een combinatie van een narcistische, criminele pimp met een racist en een uitgerangeerde en gefrustreerde domoor. Investeerders en ondernemers zullen hard op de vlucht gaan voor het carnaval onder leiding van een nietsnut die zijn eigen hoofd schildert op zijn proleten pick up.

 9. Wat een trieste dag voor Curacao. Rampzalig voor economie en onderwijs op Curacao. Deze partijen zijn niet kundig genoeg. Oh en Black Lion verdient = verdiend, niveau conform Schotte, die zijn havo niet eens af heeft! Chapeau!

 10. De jonge garde treed aan
  MFK mijn felicitatie hebben jullie 100% verdient.