• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO –  Ondanks dat de formele gesprekken nog aan de gang zijn, houden MAN, MFK, PS hun eigen gesprekken. De partijen werken aan een intentieverklaring. Curaçao heeft baat bij snelle onderhandelingen, want  als er voor 4 september geen coalitie komt, is het eiland bestuurloos.

In de door de Staten aangenomen ‘Duncanwet’ staat dat de nieuwe regering van Curaçao en Sint Maarten een dualistisch systeem krijgen. Je hebt dan aparte gedeputeerden en Eilandsraadsleden en  dan kunnen er dus geen dubbelfuncties meer zijn. Emily de Jongh-Elhage en minister Magali Jacoba van justitie hebben daarom al laten weten dat ze niet aan de te vormen eilandsraad zullen deelnemen.

4 reacties op “Informele gesprekken MAN/MFK/PS”

 1. @JHW, Schotte heeft zijn ziel al lang geleden verkocht.. Deze meneer is al ooit bij de FOL begonnen daarna over naar de man (waar hij kwam met het geweldige plan om de openbare stranden niet meer gratis te maken waardoor heel Curacao in opstand kwam met de NO faya ku nos playa maar dit blijkbaar alweer vergeten zijn) en nu voor zichzelf..
  Schotte zal zijn investeerders moeten terugbetalen en dat kan blijkbaar niet als hij met de PAR samenwerkt.. Man en PS willen ook graaien in de schatkist dus zullen meer meegaand zijn.

 2. Ik snap niet dat Schotte zijn ziel waarschijnlijk verkoopt aan de PS…

 3. Een volk krijgt de regering die het verdient ……

 4. Gezellig Racisme, discriminatie, corruptie, vriendjespolitiek zal weer hoogtij vieren en de investeerders zullen Curacao verlaten.