• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

HerdenkingsdienstCURAÇAO – Op 22 oktober moest de piloot Robert Mansell een noodlanding maken bij Klein Bonaire. Hij kwam hierdoor zelf om het leven. Dinsdagmiddag was er een herdenkingsdienst. Hierbij waren onder andere vrienden, passagiers en collega’s van Divi Divi Air aanwezig.
 
De vriendin van de 32-jarige piloot zat vooraan in het zaaltje. Daar stond als eerbetoon een foto van Mansell met daar omheen zonnebloemen. Ook waren onder andere minister-president Emily de Jongh-Elhage en minister Adriaens bij de dienst. De familie van de piloot kon niet aanwezig zijn door omstandigheden. Ongeveer veertig mensen kwamen bijeen om de piloot te herdenken. Iedereen kreeg de mogelijkheid om een boodschap te schrijven voor de nabestaanden.

‘Uitstekende piloot’
De herdenkingsdienst werd door een dominee geleid. Zij sprak vol lof over Mansell: “Iedereen mag trots zijn op de piloot. Hij heeft zijn werk goed gedaan. Hij heeft de negen passagiers van het vliegtuigje van Divi Divi Air kunnen redden door zijn goede optreden. Het was een uitstekende piloot.” Tijdens de emotionele dienst en als afsluiting werd er muziek gedraaid.

Berging
Drie vrienden van Mansell zijn ook op Curaçao, maar konden niet aanwezig zijn bij de herdenkingsdienst. Zij zijn op dit moment druk bezig om ervoor te zorgen dat de berging van de piloot zo snel mogelijk verloopt.

www.versgeperst.com