• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Open dag UNACURAÇAO – Scholieren die meer informatie willen over opleidingen zijn zaterdag bij de Universiteit van de Nederlandse Antillen (UNA) aan het goede adres geweest. Er was namelijk een open dag. Voor veel twijfelaars de ideale kans om een kijkje te nemen.

Bij binnenkomst ziet het er nog erg rustig uit. Er zijn meer studenten van de universiteit dan bezoekers. “Ik weet niet hoeveel bezoekers we krijgen, maar ik verwacht dat de drukte tussen twaalf en twee komt”, vertelt Mariela Da Costa Gomez, organisator van de open dag. “De scholieren moeten zich voor december inschrijven en er zijn nog veel mensen die twijfelen. Als ze nog niet weten wat ze willen doen, kunnen ze bij ons een studiekeuzetest maken. Ook zijn er informatiestands en is er een rondleiding over het terrein. Hierbij laten we verschillende lokalen, de bibliotheek en de campus zien”, aldus Da Costa Gomez.

Twijfelen
De 20-jarige Shylusha Marta is één van de  scholieren die behoefte heeft aan informatie over de opleidingen. “Ik ben naar deze open dag toegekomen, omdat ik nog niet weet welke opleiding ik wil doen,” vertelt Marta. “Op dit moment twijfel ik nog tussen de opleidingen Fiscaal Recht en Economie. Straks ga ik naar een rondleiding zodat ik meer informatie krijg.”

Meer informatie
Brynushca Torregrosa , een 19-jarige scholiere, vindt dat zij voldoende informatie krijgt op de open dag. “Volgens mij kunnen zij me hier genoeg over de verschillende opleidingen vertellen,” zegt Torregrosa. “Daarom ben ik naar deze open dag gekomen. Je kunt uit zoveel opleidingen kiezen. Daarom weet ik nog niet wat ik wil gaan doen. Misschien dat ik kies voor Financial Management.

Scholieren bij open dagScholieren bezoeken de open dag van de UNA.

www.versgeperst.com