• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

handelskad.jpgCURAÇAO – Was je vorig jaar nog lekker vrij, vandaag moest je aan de bak. Er is ‘dag’ gezegd tegen de Antillendag.

Sinds 1995 wordt elk jaar op 21 oktober de Antillendag gevierd. Omdat de Antillen door de staatkundige vernieuwingen in 2009 niet meer bestaan is deze feestdag afgeschaft. Weg dus met ‘Dia di Antia’.

Troost
Maar wees niet getreurd, je krijgt er een andere dag voor terug. Vanaf dit jaar ben je op 15 december vrij, want dan is het Koninkrijksdag. De vrije Antillendag wordt dus ingeruild voor een vrije Koninkrijksdag. Op die dag is het de bedoeling dat de diverse culturele aspecten van de bevolkingen van de nu nog tot de Nederlandse Antillen behorende eilandsgebieden aan de orde komen. Je kunt natuurlijk ook lekker uitslapen.

 

Bron: curanieuws.blogspot.com

3 reacties op “Zeg maar dag tegen de Antillendag”

 1. Bedankt Theo en Annora voor jullie reacties. Het bericht was inderdaad onjuist. Ik heb het aangepast. Fijn dat jullie ons er even op wijzen!

 2. Best Sophie,

  Heb ik iets gemist?
  Vandaag moest ik normaal werken, jullie niet?
  Ik hoop toch dat Koninkrijksdag 15 december 2008 gevierd wordt.
  Anders hebben ze me een vrije dag door de neus geboord.

 3. Beste redactie, dit bericht klopt niet. Met ingang van dit jaar is Antillendag komen te vervallen en zijn we op 15 december vrij. Als jullie een vrije dag hebben gehad dan is dat dus mooi meegenomen en niet correct 😉