• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bankieren of je saldo checken vanaf het strand, terras of tijdens het winkelen. Het kan nu op je Blackberry of iPhone. Maduro & Curiel’s Bank (MCB) is al gestart met een ‘mobile website’ en binnenkort komt ook Banco di Caribe (BdC) met deze service.

MCB stuurde maandag een e-mail naar hun klanten met het nieuwtje dat MCB Mobile is gelanceerd. MCB Mobile is de mobile versie van MCB@Home, de online banking website van de bank. Als je gebruik wil maken van MCB Mobile hoef je alleen maar met je mobieltje naar MCB@Home te gaan. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar MCB Mobile, waar je met dezelfde gegevens kunt inloggen. De mobile website is geoptimaliseerd voor gebruikers die een Blackberry, iPhone, Nokia, HTC of een andere smartphone hebben.

‘Smartphone Banking’
BdC gaat binnenkort hun ‘Smartphone Banking’ op de markt brengen. BdC-klanten krijgen dan toegang tot hun bankrekening(en). “We hebben een succesvolle testfase achter de rug, waarbij we ernaar streefden het gebruik van dit nieuwe systeem zo optimaal mogelijk te maken, met name voor wat betreft de scherminstellingen en gebruiksvriendelijkheid”, vertelt Fons Simon, CEO van BdC. “Met Smartphone Banking bieden wij onze klanten de mogelijkheid hun bankzaken te regelen, wanneer zij dit willen en waar ter wereld ze ook zijn.”

1 reactie op “Bankieren op je smartphone”

  1. heel intereseert bdc on smartphone