• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De laatste dagen zijn er veel mensen opgepakt door de politie. Een man bracht een bezoek aan zijn ex en begon wild in het rond te schieten. Ook zijn er zeven drugssmokkelaars en zes illegalen opgepakt. En een Chinese man wordt verdacht van een schijnhuwelijk om een geldige verblijfsvergunning te krijgen.

Een 33-jarige man bracht gisteren een bezoekje aan zijn ex-vriendin op de Ojanaweg. Hij schoot hier een paar keer in het rond. De man had zich voor de politie onder een auto verstopt, maar werd uiteindelijk toch gevonden. Hij had zijn vuurwapen met twee kogels naast zich op de grond. De politie heeft de man opgepakt.

Drugs
De politie heeft tussen 27 juli en 14 augustus zeven mensen opgepakt die drugs naar Nederland verstuurden via de post. De drugs was verstopt in blikken, flessen en autolampen. In de pakketjes is in totaal vijf kilo cocaïne gevonden. De teller van drugssmokkelaars in bovengenoemde periode staat nu met deze zeven erbij op 28.

Illegaal
In een winkelcentrum zijn zaterdag zes illegalen opgepakt door de politie. Het betrof zes Colombianen, drie mannen en drie vrouwen, tussen de 24 en 45 jaar. De Colombianen waren niet in het bezit van geldige papieren. Ze zijn opgepakt en zitten nu in Bon Futuro waar ze wachten op terugzending naar Colombia.

Schijnhuwelijk
De immigratiedienst is op 5 juli begonnen met een onderzoek naar het schijnhuwelijk tussen een vrouw en een 21-jarige Chinese man. De vrouw heeft tegenover de politie verklaard dat zij de man via internet heeft leren kennen en met hem wil trouwen. De politie vertrouwde dit niet en is een onderzoek gestart. Afgelopen vrijdag gingen medewerkers van de immigratiedienst voor controle naar een minimarkt in Montaña waar de Chinese man zou verblijven. Toen de man door had dat de bezoekers van de immigratiedienst waren vluchtte hij naar binnen. Uiteindelijk is hij ondervraagd en bleek dat hij geen geldige verblijfsvergunning voor het eiland heeft. Hij is aangehouden en overgebracht naar Bon Futuro.

Drugspakketten die de politie wist te onderscheppen.

www.versgeperst.com