• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een 38-jarige man mishandelde vorige week zaterdag zijn vrouw met een groot kapmes. De mishandeling vond plaats in de woning van het stel in Klein Santa Martha. De politie kon de man dezelfde dag aanhouden. Vier familieleden van de vrouw hebben gisteren wraak genomen op de dader.

De man mishandelde zijn vrouw op zaterdag 7 augustus en gebruikte daarbij een groot kapmes. De politie wist de dader ter plekke aan te houden. Kort daarna kwam hij weer vrij en de familie van de vrouw besloot daarop om wraak te nemen.

Koekje van eigen deeg
Vier mannelijke familieleden van de vrouw (twee van 19 jaar, één van 29 en één van 36 jaar) wilden de man een lesje leren. Zij mishandelden hem en gooiden hem vervolgens in een gele pick up waarmee ze richting Klein Santa Martha reden. De politie kreeg melding van mishandeling en ging op onderzoek uit. De politie trof de mishandelde man met diverse verwondingen in zijn gezicht aan. Het bleek toen te gaan om een familiaire afrekening op de man die zijn vrouw vorig week had mishandeld. De politie heeft de vier familieleden aangehouden. Later wist de politie in Barber ook nog een vijfde verdachte aan het houden in verband met de zaak.

1 reactie op “Koekje van eigen deeg”

  1. Ze hadden die man weer moeten inrekenen.. vrouwen mishandelen met kapmessen. Dat soort mensen horen niet na 1 uur weer op straat te lopen dan krijg je dat mensen recht in eigen hand gaan nemen