• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een man wist deze week tijdens een ontvoering te ontsnappen, maar kreeg gisteren alsnog bezoek van zijn ontvoerders. Verder is een oudere dame in haar eigen woning overvallen en daarbij lelijk ten val gekomen. En de politie meldt een reconstructie te gaan maken van de ‘Schottegatweg Noord-moord’.

Donderdag werd een man ontvoerd door twee mannen. Het slachtoffer wist toen te ontsnappen uit handen van de ontvoerders. Tot zijn grote schrik kwamen zij hem echter gisteren rond het middaguur thuis in Kirindongo Abou opzoeken. De man werd bedreigd en belde de politie. Die kon de twee mannen (26 en 30 jaar) aanhouden.

Emmastad
Een oudere dame kwam donderdag samen met haar man thuis in Emmastad. Toen haar man de auto in de garage zette en zij de voordeur van de woning wilde openen, stond er plotseling een man naast haar die mee naar binnen wilde. De man rukte de tas van de dame hardhandig af waardoor zij uit balans raakt en achterover op haar hoofd viel. De dader is er met de buit vandoor gegaan. De dokter moest naar de woning in Emmastad toekomen om het slachtoffer te behandelen aan de hoofdwond die zij had opgelopen.

Reconstructie
Inmiddels zijn er zes verdachten opgepakt voor de schietpartij die in mei plaatsvond op de Schottegatweg Noord. De politie heeft besloten om een reconstructie te maken van deze schietpartij om nog meer duidelijkheid te krijgen in de zaak.

www.versgeperst.com