• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Telegraaf: Marlies gevondenCURAÇAO – Het lichaam van Marlies van der Kouwe is gevonden, dat bevestigt de politie van Bonaire. De politie heeft het lichaam van de 24-jarige apothekersassistente gevonden in een dicht struikgewas bij de wijk Ambuana. 

Het lichaam van Marlies van der Kouwe is gevonden in een ondiep graf tussen twee plassen. Orkaan Omar zou er voor gezorgd hebben dat het lichaam zichtbaar is geworden.

Verdachte
Drie verdachten zitten nog vast. Hoofdverdachte Rayan P. is vannacht per helicopter overgebracht naar de Bon Futuro gevangenis in Curaçao. Vanmiddag om 14.00 uur is er een uitgebreide persconferentie met meer informatie.

Verdwenen
Marlies van der Kouwe verdween precies vier weken geleden in de nacht van 20 september nadat zij alleen terugfietste van een strandfeest. Verdachte Rayan P. werd een week later opgepakt.

Lees meer:
Weinig informatie zaak Marlies van der Kouwe
Arrestatie in vermissingszaak Bonaire
Curaçaose verdwenen op Bonaire

8 reacties op “Lichaam Marlies van der Kouwe gevonden”

 1. Triest, in en in Triest. Ouders en andere familieleden, vrienden en iedereen die mee geleeft hebben de laatste 4 weken, gecondoleerd!!
  Zo jong, aan het begin van haar leven op Bonaire, waar ze zo naar verlangde, zomaar uit het leven gerukt!! Wat bezielt zo’n iemand, die met zijn fikken niet van vrouwen kan afblijven.
  Laten we hopen dat justitie met meer forenisch onderzoek duidelijke sporen vinden naar de dader(s), en dat daarna het recht mag zegevieren! !!!
  (opsluiten en de sleutel weggooien wat mij betreft !)
  Aan de ouders en fam.leden nogmaals mijn medeleven en dat jullie de kracht mogen vinden om dit allemaal te kunnen verwerken. Sterkte!!

  Marjan
  Curacao

 2. Ook op Curacao leven we mee met dit vreselijke gebeuren.
  Heel veel sterkte voor de ouders en verdere familie en vrienden.
  Hulde voor de politie op Bonaire.
  Lean en Frans.

 3. Heel Veel Sterkte aan ouders en fam.leden,maar ook aan Bonaire (inwoners) die hier ook in meegaan in negatieve zin,terwijl zij er niets aan kunnen doen dat dit soort moordenaars rond lopen.Straffen moeten strenger worden!!Opsluiten en nooit meer vrij laten! Marlies bai drumi den brasa di Senor, slaap zacht!
  Nan ta hanja nan castgo! Er is gerechtigheid…maar daar krijgen je liefhebbende fam/vrienden e.d. je niet mee terug. Ik hoop dat jen ouders ‘t nu kunnen afsluiten en innerlijke rust krijgen om dit een plek te geven en t te gaan verwerken wat hier gebeurd is!

 4. bizar… de gevangenis moet groter en op een apart eiland

 5. Sterkte voor de familie van marlies,
  triest dat zoiets weer moest gebeuren, maar nu op bonaire, hoe moet dit verder,met onze eilanden,waar ik geboren ben uit ned.ouders,op deze manier krijgen de eilanden een zeer slechte naam,terwijl het nog steeds heel fijn en vrij rustig wonen is.

 6. Heel veel sterkte aan de familie. En aan Angie, respeta otro hende tambe!

 7. Wat ontzettend verschrikkelijk weer!! Sterkte voor de familie en vrienden. Dit zijn dingen die normaal alleen in films gebeuren, totdat het echt zo dicht bij komt….Nogmaals sterkte met dit enorme verlies

 8. Dit kan echt niet!!!!
  ze moeten hun echt levenslang geven. zomaar iemand leven nemen.
  hopi Yuku di puta nan ta.