• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ModemCURAÇAO – Als je in de buurt van Dominguito en Bottelier woont, heb je gisteren misschien een bezoekje gekregen van een vertegenwoordiger van ‘Flow Curaçao’. Het bedrijf is dinsdag in alle stilte begonnen met het uitdelen van flyers waarop hun internetpakketten en prijzen vermeld staan.

De geruchten over Flow Curaçao gaan al enkele weken rond op sites zoals Facebook en Curaçao Connected. De verhalen blijken waar te zijn. Flow gaat van start en particulieren kunnen supersnelle verbindingen krijgen, waaronder 25,50 en 100 MB. Ja, de dagen van bevroren Skype-beelden en trage downloads zijn voorbij. De ‘normale’ gebruiker op Curaçao hoeft niet meer jaloers te zijn op zijn of haar neef in Nederland.

‘Bleeding edge’
“Het is ‘bleeding edge’ technologie wat Curaçao gaat krijgen”, vertelt Ian Serrao, vice-president en general manager van Flow Curaçao. “Onze klanten gaan dankzij de netwerkinfrastructuur de beste service krijgen.” Serrao laat ook weten dat de verbindingen van Flow stabiel zullen blijven tijdens de piekuren.

Columbus Networks
Vorig jaar werd Curaçao Cable Television (CCT) door Columbus Networks overgenomen. Columbus heeft het gebouw en de werknemers van CCT gehouden, maar heeft een hele nieuwe infrastructuur neergelegd. Zij hebben via uitzendbureaus en ‘Ban Bario Bek’ lokale arbeiders in dienst genomen en zijn nu klaar om internetpakketten en services aan te bieden onder de naam ‘Flow Curaçao’.

14 reacties op “100 MB internet op Curaçao?”

 1. hopi bon trabau weg cu uts unda mi por schrijf mi in posibel awe mes danki

 2. I need phone number for more information

 3. Jullie zijn door GOD gestuurd, de vrijheid is gekomen, tot nu toe zijn we de slaven van U.T.S , heeel hoge prijzen voor zeeeeer laaaaage speed , hoe is ‘t mogelijk ….
  Niemand kan UTS stoppen niemand , dus nu zullen we een grote boycot organizeren , bye uts bye

 4. Wanneer komt de wijk Grote Berg ( Banda Abao ) aan de beurt ???????????????

 5. Mijn vraag is wat gaat 25 of 50 mb kosten per maand of jaar voordeel
  gaarne prijs ,

 6. zijn zij de gene die al die lelekijke lage kabels hangen in dominiguito.
  gaan ze dat nu op het hele eiland doen?
  wordt de bovenleiding knoop weer groter inplaats van kabels in de grond.

  Wie geeft er nog vergunningen voor lucht kabels….

 7. liever vandaag dan morgen. ALIVIOOOO!

 8. En nu dus in rap tempo het hele eiland voorzien van een stabiele situatie.
  Laat zien dat Flow Curaçao het monopolie van UTS kan omschoppen.

 9. Waar moet ik zijn om in te scrijven? Kan het via Internet ? Waar krijg ik een onschrijfformulier? Help plssssss. Ayooooo UTS!

 10. Ik wilde ook gratis van 1MB naar 2MB gaan maar om dat te regelen was al te moeilijk voor UTS. Bellen en mails werd niet op gereageert en langskomen om dan in een lange rij te gaan staan.. misschien wel beter en kan ik nu zonder 2 jaar contract over op deze provider! hopelijk ook zonder de extra kosten voor de huislijn die ik toch al nooit gebruik

 11. Vandaar al die “specials” van “onze” UTS met under cover een automatische verlenging van het contract met 2 jaar! Ik was blij om “gratis” van 1Mb naar 2Mb te verhuizen maar nu 🙁 …..

 12. Ik hoop dat het waar is.. geen uts meer!!

 13. AWESOMEEEEEEEEE ! I’ve been waiting for this moment…ik will ook testen !

 14. Schitterend !!!!!!
  Wat een verlossing lieve mensen !!!
  Ik wil ook !