• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Je auto voltanken doe je bij een tankstation. Maar dat is vandaag niet zo vanzelfsprekend. Er zijn namelijk weer een aantal tankstations die zonder benzine zitten. Net als in maart staan er bij vele stations lange wachtrijen en door deze enorme drukte dreigt er een nieuwe benzinecrisis op het eiland.

Sinds vanochtend vroeg is er weer een ware run ontstaan op benzine. De reden hiervoor zou te maken hebben met de productieproblemen die zijn ontstaan door het conflict tussen de vakbonden van arbeiders in de olie-industrie en de overheid. De vakbonden willen dat er een oplossing komt voor het probleem met de BOO-centrale die al maanden plat ligt. 

Benzine op
Bij een aantal tankstations op het eiland is de benzine al helemaal op. Bijvoorbeeld bij Vanddis op de Caracasbaaiweg en in Saliña. Ook bij de stations in Westpunt is geen benzine meer te bekennen. Het tankstation Biesheuvel is al sinds het middaguur gesloten.

Oproep
Ben je ook een benzinestation tegengekomen waar geen druppel benzine meer te krijgen is? Laat het ons dan weten, zodat we hier een overzicht van kunnen maken. Ook als je een station hebt gevonden waar de auto nog gewoon volgetankt kan worden, horen we dat graag. Zodra er meer informatie is over de dreigende benzinecrisis, lees je daar meer over op Versgeperst.com.

1 reactie op “Opnieuw een benzinecrisis?”

  1. Laatste nieuws is dat het weer rustig is bij Isla. Maar nog niet alle tankstations hebben benzine…