• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Met uw toestemmingCURAÇAO – Vrijdag gaat de nieuwe website www.metuwtoestemming.an online. Op de website staat informatie over het Brooks Towerproject. Op deze website kunnen illegalen zien welke documenten zij moeten meenemen om een verblijfsvergunning aan te vragen.

Op de website staat precies welke mensen in aanmerking komen voor een verblijfsvergunning. Ook staat aangegeven in welke periode het project loopt en wat er van de mensen wordt verwacht. Als een illegale een verblijfsvergunning wil aanvragen, moet diegene kijken onder welke categorie hij valt. Er zijn in totaal drie categorieën. Dit hangt af van wanneer iemand op Curaçao is komen wonen.

Voorwaarden
Per categorie verschillen de voorwaarden. Er zijn een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen om een verblijfsvergunning te krijgen. Je moet kunnen bewijzen dat je hier al langer woont door bijvoorbeeld een huwelijksakte en een schoolverklaring te laten zien. Ook moet je aantonen dat je je gezin kunt onderhouden, door je inkomen te laten zien. Wanneer je je wilt aanmelden, kun je dit doen bij het SDK stadion bij een speciaal loket. Hier zit een speciaal projectteam dat mensen verder helpt met hun aanvraag.

3 reacties op “Nieuwe website: ‘met uw toestemming’”

 1. Is het mogelijk om via email een “appointment” te verkrijgen om de pappieren in te dienen, bv een werkgever heeft meer dan 10 werknemers, als de werkgever een “appointment” verkrijgen via telefoon of email dan is het gemakkelijker voor de werkgever.

  Want om te gaan zitten de hele dag voor een appointment/registratie dat is veel tijd verlies als je veel werk hebt.

  thanks: Liesje

 2. De website is er in het Engels, Spaans, Papiaments, Creools en Nederlands.

 3. Ik hoop dat de website in het Engels of Spaans is, want als de website in het Nederlands is heeft het geen enkele nut. De meeste Illegalen spreken Spaans of een klein beetje Engels. Ze hebben meestal geen scholing op de Antillen gevolgd waardoor ze geen Nederlands kunnen lezen.