• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Twee keer moest de politie gisteren in actie komen na een overval. De eerste melding kwam ‘s middags binnen nadat een toeriste van haar tas was beroofd en daarna lelijk ten val kwam. Vannacht vond de andere overval plaats waarbij een man werd mishandeld en beroofd.

Zondagmiddag liepen twee toeristen in de Bitterstraat toen zij door een man en een vrouw werden overvallen. De daders gaven een harde ruk aan de tas van de vrouwelijke toerist waardoor zij met haar achterhoofd op de straat viel en een hoofdwond opliep. Zij is hiervoor naar het Sehos overgebracht. De daders zijn gevlucht en van hen ontbreekt nog ieder spoor.

Tuinhekje
Rond twee uur in de nacht van zondag op maandag besloot een man een broodje te halen bij de Truk di Pan in de buurt van zijn huis op de Petroleumweg. Toen hij zag dat het erg druk was, besloot hij weer in de auto te stappen om terug naar huis te gaan. Bij zijn huis aangekomen kwamen er drie gewapende mannen aangerend die over zijn tuinhekje sprongen. De man zat nog in de auto en besloot deze in zijn achteruit te zetten om te vluchten. Bij het achteruitrijden ramde hij zijn eigen tuinhek. De overvallers wisten hierdoor de man uit zijn auto te sleuren, hem te mishandelen en zijn portemonnee afhandig te maken. De man is later door een bekende naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Ook deze daders zijn nog spoorloos.

www.versgeperst.com