• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Versgeperst waait ook wegCURAÇAO – Door de extreme drukte van afgelopen dagen lag gisteren versgeperst.com plat.  Veel mensen wilden de foto’s van de ravage die de tropische storm Omar achterliet bekijken of zelf foto’s insturen. Daardoor had de site op piektijden meer dan 4000 bezoekers per half uur.


Dat trok de server niet en dus kregen andere sites op de server last van Versgeperst. De Webhosting legt uit: “Andere sites kregen last van performanceverlies of waren op bepaalde tijden helemaal niet meer bereikbaar. Daarom waren wij genoodzaakt versgeperst.com uit de lucht te halen.”

Excuses
Versgeperst.com vindt het erg jammer dat bezoekers gisteren niet op de site konden komen en biedt daar haar excuses voor aan. “We zijn wel erg blij met al de foto’s die zijn ingestuurd en de vele reacties die zijn geplaatst.  Ook niet te vergeten de vele bezoekers die afgelopen dagen naar onze website zijn gesurft.”

5 reacties op “Versgeperst waait ook weg”

 1. Ja Versgeperst, nog even een nagekomen reactie op dit bericht van jullie.

  Weet dat jullie er sinds Omar veel nieuwe dagelijkse bezoekers bij hebben gekregen.
  Die verslaglegging was echt goed, dankzij de eenvoud van foto en reacties upload was er vootdurend nieuws over Omar te zien.

  Ga door!

 2. Je past natuurlijk je hosting aan aan het verwachtte aantal bezoekers op de site. Wisten jullie veel dat Omar zou komen (zelfs de Meteo wist het niet, toch…).
  Supergoed natuurlijk dat jullie ‘Omar foto post’ zo goed bezocht werd dat het gewoon de server opblies 😉 Nu ervoor zorgen dat die mensen terug blijven komen

 3. Slechte zaak van die provider: Hosting2GO . ( volgens het domein register)
  Als oud hosting provider en domein beheerder zou ik een site die druk bezocht word nooit uit de lucht halen. Denk dat Hosting2GO maar eens goed naar hun server park moeten gaan kijken.

 4. Goede statement, misschien de mogelijkheid onderzoeken om de site ergens anders te “hosten”

 5. Wat voor hosting provider is dat nu?! Een site die veel lezers trekt en populair is wordt down gebracht omdat het ‘andere’ sites stoort… Die beredenering kan ik niet helemaal volgen. Ik moet dus maar hopen dat Versgeperst géén goed bekeken site wordt? Dat lijkt me de omgekeerde wereld…