• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Blue PanoramaCURAÇAO – Zin in een bezoekje aan Milaan? Morgen opent Blue Panorama Airlines een nieuwe vlieglijn voor in de zomerperiode tussen Italië en Curaçao. Wie de komende maanden een Europese citytrip wel ziet zitten moet er snel bij zijn, want de plaatsen zijn beperkt.

De Italiaanse luchtvaartmaatschappij maakt tussen 30 juli en 25 september een wekelijkse trip van Milaan naar Curaçao en vice versa. Het toestel vertrekt elke vrijdagochtend om 9.00 uur uit Milaan en komt ‘s middags om 16.00 uur aan op Hato. Onderweg naar ons eiland maakt het toestel een tussenlanding op de Dominicaanse Republiek. Het vliegtuig vertrekt anderhalf uur na de landing op Curaçao weer voor de terugreis en staat dan de volgende ochtend om 9.30 uur terug op Italiaanse bodem.

Wintertrip
Een delegatie van Blue Panorama gaat binnenkort om de tafel zitten met gedeputeerde David Dick en andere lokale partners, zoals Curaçao Airport Holding, Curaçao Airport Partners en de Curaçao Tourism Board. Dit om te bespreken of de vluchten ook in de winterperiode aangeboden kunnen worden.

Beperkt
Boeken is mogelijk via de website van Blu Express. Er zijn al veel stoelen gereserveerd door reizigers die vanuit Italië naar de Dominicaanse Republiek reizen en andersom. De plaatsen voor de Curaçaose passagiers zijn hierdoor beperkt. Wees er dus op tijd bij voor deze Italiaanse reis! 

www.versgeperst.com