• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Café-restaurant De Heeren is vanaf dinsdag door de GGD gesloten. Niet getreurd, want het café-restaurant verwacht morgen weer open te kunnen. “Morgenavond gaat het gewoon weer los zoals elke donderdagavond”, laat bedrijfsleider Mark Oenema weten.

“Er waren problemen met de keuken, daarom zijn we gesloten. We moeten wat dingen repareren en willen alles nu helemaal klaar hebben voor we weer open gaan. Morgen moet dat zeker zijn gelukt”, aldus de bedrijfsleider.

3 reacties op “De Heeren moet deurtjes sluiten”

 1. hmmm lijkt mij een goed plan sluiten al is het maar voor even dat ze hun zaakjes op orde stellen.
  Afgelopen jaar ben ik daar geweest bestelde en drankje en er zat een vliegje in. ok het kan de beste overkomen ik stuurde het terug enkreeg een nieuwe ,maar het volgend glas was nog nastier dan de vorige. Het miste een stukje glas en zat nog restjes jus d’ range in van vorig bestelling.! Neeee dan snapje zelf ook wel dat ik niet betaal en ik ga er nooooit meer.
  Vaak denken ondernemers mijn zaak loopt goed waarom veranderen. nee nee mensen! vrandering is niet altijd slecht en ZEKER niet als het om hygiene gaat.!!!!

 2. Afgelopen maandag zijn we er nog geweest. Ik moet zeggen dat hoewel het restaurant helemaal vol was de service goed was, de kwaliteit van het eten heel goed, en het zag er netjes uit.

 3. de laatste keer dat wij op Curacao waren wilde ik perse bij de Heeren gaan eten, maar wat viel dat tegen en het was zo vies binnen, vreseijk