• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het 15-jarige Dominicaanse meisje dat gisteren aan de politie vertelde dat haar baby bij een bushalte voor Sedreko is ontvoerd, heeft gelogen. Na onderzoek is gebleken dat het meisje helemaal geen kind heeft en dat het verhaal dus niet waar is. 

De politie heeft gisteren een 33-jarige man aangehouden in de zaak. Politiewoordvoerder Reginald Huggins heeft daarna op de televisie een oproep aan het volk gedaan om alle aanwezige informatie over de baby direct aan de politie te melden. Uiteindelijk hebben de ouders van het meisje aan de politie bevestigd dat zij helemaal geen kind heeft. De politie kon toen na verdere onderzoeken concluderen dat het meisje gelogen heeft.

‘Erg jammer’
“Het is echt jammer dat iemand zoiets verzint”, zegt een medewerker van de politie. “Iedereen was keihard aan het werk om deze baby te vinden en er was zelfs iemand aangehouden in de zaak. Daarna wordt er geconcludeerd dat het helemaal niet waar is en dat is heel erg jammer. Aan de ene kant zijn wij natuurlijk blij dat er niets waar is van het verhaal, maar het is wel heel erg dat ze dit heeft gedaan.”

Valse aangifte
Het meisje moet de politie nu gaan vertellen waarom ze een valse aangifte heeft gedaan. De verdachte die gisteren is opgepakt, is volgens de politie alweer vrijgelaten.

1 reactie op “Vermiste baby blijkt vals alarm”

 1. Moeten we niet de agent die de aangifte heeft opgenomen en de recercieur die het onderzoek heeft geleid vervolgen?

  Deze hebben groot alarm over Curacao laten gaan waardoor vele ouders ongerust zijn geworden, een persoon zelfs is opgepakt terweil bij de aangifte dit al boven water had moeten komen.

  Als je een aangifte doet, moet je normaal beweizen dat het object ook bestaat en van jou is.
  als je een gestolen camera opgeeft moet je een bon overleggen. ik mag aannemen dat voor een baby een identiteits beweis bestaat in het geval dat het een buitenlands kind is (paspoort) of dat het opgevraagd kan worden bij kraanchi als het een lokaal geboren kind is.

  als dit bij de aangifte netjes gedaan was was er niks aan de hand.