• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Genoeg te kiezen op 27 augustus. Drie nieuwe partijen hebben tijdens de voorverkiezing voor de Eilandsraadverkiezingen voldaan aan de kiesdrempel. Het gaat om Movementu Futuro Kòrsou (MFK) van Gerrit Schotte, Partido Laboral van Errol Goeloe en PAIS van Alex Rosaria. Twee partijen trokken te weinig stemmen.

Arte Rebolushonario en Moviemiento Aliansa Curaçao haalden niet genoeg stemmen binnen. De drie gekozen partijen mogen nu meedoen aan de Eilandsraadverkiezingen op 27 augustus. De partijen moesten minimaal 745 stemmen halen. De MFK van Schotte trok de meeste stemmen: 1427. Nu MFK, Partido Laboral en PAIS ook meedoen, komt het totaal aantal partijen dat meedoet aan de verkiezingen voor de Eilandsraad op tien.

1 reactie op “Nog meer stemkeuze!”

  1. hoe worden wij, burgers van Curacao, genaaid door onze overheid?

    Na de laatse jaren deze zaken minutieus gevolgd en bestudeerd te hebben kan ik niet anders dan tot de slotsom komen dat deze Antilliaanse regering met Emily El Hage aan het hoofd, de Antillen gewoon verkocht hebben!! En ze hebben iig Curaçao verkocht omdat velen van hen, met name familie van mw.El Hage, in de gevangenis dreigden te belanden vanwege grote corruptie en belangenverstrengeling van deze families met de politiek aldaar bedreven! De hollandse mensen in Nederland weten echt niet dat Curacao eigenlijk beheerd en bestuurd wordt door bepaalde “Elite familie’s.” Het gaat eigenlijk om een soort van een door Nederland gedoogde “Oligarchie” binnen het koninkrijk, en onze premier Elhage behoord tot een van die families in Curacao die alles in handen hebben, ze hoort tot de curacaose tak van Libanezen die ongeveer al een eeuw in Curacao vertoeven.