• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

cocaCURAÇAO – Er is drugs gevonden in het vliegtuig dat dinsdagavond voor de kust van Bonaire neerstortte. De politie van Bonaire heeft dit tijdens een persconferentie vanmiddag verteld. Op dit moment gaat zij verder met het onderzoek.

De politie vond twintig zakjes cocaïne aan boord van het vliegtuig. Het is nog onduidelijk om welke hoeveelheden het gaat. De identiteit van de mensen die zijn omgekomen, is nog niet bekend. De politie denkt dat het identificeren van de bemanning moeilijk wordt, omdat ze waarschijnlijk zonder papieren vloog. Waar het vliegtuigje vandaan kwam en waar het precies naar toe vloog is ook nog onbekend.

4 reacties op “Drugs in neergestort vliegtuig”

 1. laat zeker van je horen en ga door met vechten tegen de vuile drugs, corruptie en het vieze geld dat onze jeugd van Bonaire zal schaden in hun toekomst.
  Het zijn waarschijnlijk de laatste stuip trekkingen van louche criminelen die weten dat het binnenkort is afgelopen als Bonaire een Nederlandse gemeente wordt en nu nog even hun zakken proberen te vullen. Aanpakken en opbergen die criminelen(ook die corrupte ambtenaren etc.)want ze zijn rucksichtloss en gaan alleen voor vies geld en niet anders.
  Dus gewoon aan de bel trekken en melden wat je weet en niet bang zijn voor die losers!!!

 2. hier amigo: door dit op internet te melden hoop ik een discussie op gang te brengen. Ik zwijg dus niet, maar ben wel vorzichtig. Een ieder weet dat de poten onder je stoel gezaagd worden als je de publiciteit opzoekt. Oftewel: ze maken je kapot (letterlijk en figuurlijk !).
  Waarom is er zo weinig publiciteit rondom dit ongeluk ? 3 keer raden waarom.
  Een zeer groot deel van de inwoners van Bonaire (van politie/douane en bijna al hun familieleden en dat zijn er nog al wat) eten mee uit de ruif van corruptie en drugshandel.

 3. de hele bevolking, dus u ook. en u heeft niets gedaan, dus u bent medeplichtig. u heeft met uw zwijgen ook het een en ander toegelaten. maar nou ja, ik en mensen zoals als u, ook hier op de antillen hebben we ze bij de vleet. het zijn de mensen die altijd op de wal staan, de beste stuurlui dus.

 4. Corrupte politie- en douane ambtenaren op Bonaire laten wekelijks grote zendingen cocaine toe op Bonaire. Zij schermen de transporten af. De corruptie is nog volop aanwezig op Bonaire. De criminelen maken hierbij gebruik van helicopters, vliegtuigen en schepen. Dit gebeurd wekelijks op Bonaire !
  De hele bevolking weet dit maar komt niet in opstand. Onbegrijpelijk !