• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

graafmachineCURAÇAO – Curaçao krijgt een nieuw toeristisch project aan Caracasbaaiweg. Het project, Puerto Oasis, kost 90 miljoen dollar. Dat maakte gedeputeerde Anthony Godett zaterdag bekend op de wekelijkse partijbijeenkomst van de FOL.

Het is een nieuw project wat in drie fases gebouwd gaat worden. Er komen bungalows, een jachthaven en een hotel op het park. Hoeveel kamers er komen, wist Godett nog niet te vertellen. “Maar het is een project dat veel werkgelegenheid oplevert,” zegt de gedeputeerde. “En natuurlijk op de lange termijn meer toeristen naar Curaçao moet brengen.”

Handtekening
Het Bestuurscollege is al akkoord gegaan met de plannen. Maandag zetten Nederlandse en Venezolaanse ondernemers hun handtekeningen onder de contracten. Daarna kan er begonnen worden met de metingen van het stuk grond op Caracasbaaiweg. Het park komt in de buurt van villapark Zuurzak.

2 reacties op “Project van 90 miljoen dollar op Caracasbaai”

  1. Met dit Park tekent de overheid van Curacao de ondergang van eht eiland. Totaal overgeleverd aan buitenlandse investeerders. Yui di Tera mag zich in de mondi gaan verstoppen. Want voor hun is er gen plaats meer. Het wordt tijd dat de nieuwe regering met een betere visie komt voor de leefbaarheid van het eiland.

  2. Is dit Park toegankelijk voor de eilandbewoners of wordt dit weer zo’n grapje waar je als eiland bewoner alleen doormiddel van identificatie door heen kan.
    Ik vind dit soort projecten zonde van het eiland. In plaats dat er meer sociale voorziening gerealiseerd worden of buurthuizen gebouwd worden dit soort toeristische trekpleisters