• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

ArkeFly leidt Curaçaoënaars op tot steward(ess)CURAÇAO – Luchtvaartmaatschappij ArkeFly start komende week met een opleiding tot steward(ess). De reisorganisatie heeft zeven eilandbewoners geselecteerd die deze cursus mogen volgen.

De bedoeling is dat de cursisten uiteindelijk worden ingezet op de vluchten vanaf Curaçao naar Amsterdam. De toekomstige steward(e)s(sen) moeten naast Nederlands ook Papiaments spreken. ArkeFly garandeert namelijk dat op alle vluchten van Curaçao naar Nederlands altijd Curaçaos cabinepersoneel aanwezig is. Daarom ook dat de luchtvaartmaatschappij zich nu meer richt op  de vluchten vanaf Curaçao naar Amsterdam.
 

2 reacties op “ArkeFly leidt Curaçaoënaars op tot steward(ess)”

  1. geachte mevrouw/meneer.bij deze brief wil ik informatie vragen over stuardess.ik wil graag weten wat ik moet doen om een opleiding van stuardess volgen,om straks bij jullie kun werken.Ik heb de wens om een stuardess worden.Werken in de vliegtuig trek me veel aan.Ik vind het uitdaging om klantenzo goed mogelijk van dienst te zijn.Daarom heb ik op school de richting toerisme gekozen.Ik zit nu in 4 de klas vsbo .In juli haal ik mij diploma.ikben nu 17 jaar oud.Op 6 september ben ik jarig.
    Ik hoop wat te kunnen horen ,met vriendelijke groet jhonidienne martina 27-april-2012

  2. geachte mevrouw/menneer bij deze wou ik me graag informeren al is het messchien een beetje laat of er nog plek is voor de opleiding tot stuard wandt ik wil al best lang opleiding doen tot stuard i zou volgend jaar ook daar voor naar school gaan maar hoorde vandaag dat u opzoek bent naar personen die bij jullie in opleiding tot stuard willen gaan ik hoop dat er nog mogelijkheid is daarvoor voor mij wandt dat is echt mijn grote wens om als un stuard aan de slag te gaan dus hoop ik hier bij spoedig iets te horen van u zo dat mijn wens ook in vervulling kan gaan ik ben tevens ook berijk baar op de volgende nummers 0059996904687/00559995124687 of 0059997674884 ik hoop wat te kunnen horen vriendelijke groeten searghino desir