• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Twee mannen hebben maandag in de vroege ochtend geprobeerd om een snack in Flip te beroven. De dieven werden door de eigenaren betrapt en er volgde een schietpartij tussen de twee partijen. De politie arriveerde iets later en trof twee gewonden en een dode aan.

Uit vooronderzoek bleek dat de eigenaren wakker werden door geluiden. Zij gingen in de snack kijken en kwamen toen de twee dieven tegen, op dat moment ontstond er een schietpartij.

Identiteit onbekend
De eigenaar van de snack, een 45-jarige man van Chinese afkomst, raakte samen met zijn 18-jarige zoon gewond. Eén van de verdachten overleed ter plekke aan zijn verwondingen en de andere wist ongedeerd te ontkomen. De identiteit van de overleden man is nog niet bekend.

3 reacties op “Inbraak met fatale gevolgen”

 1. @hans, Misschien een idee om dit soort jongens beter te begeleiden want je weet vaak wel wat voor vlees je in de kuip hebt. Om dit soort verdriet te voorkomen misschien wat beter je eigen neef, broer of kind kennen

  mensen op Curacao worden spuugzat van het feit dat ze heel hard werken en dat ze berooft worden door jongeren die liever de hele dag onder een boom zitten en dan ff bij iemand inbreken en als de persoon thuis is ook mishandelen.. Dat is pas verschrikkelijk om mee te maken!

 2. Je vergeet dat deze jongen een hele familie, vriendin (mijn zus) en een hoop verdriet achterlaat. Dat is echt verschrikkelijk om mee te maken.

  Een inbraak is alles behalve iets wat toegelaten moet worden maar een dode blijft een dode.

 3. Goed zo! Dit is de enige manier dat ze het afleren om aan andermans spullen te komen!