• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

yvesCURAÇAO – Journalist Yves Cooper komt terug op Dolfijn FM. Vanaf maandag bespreekt hij dagelijks het belangrijkste nieuws in het programma Schakel In. In 2006 en 2007 was Cooper ook al te horen op Dolfijn FM.

Cooper heeft zijn eigen internetkrant, E Korant Veridiko, waarin hij nieuws publiceert op Facebook. Ook schreef hij voor La Prensa, was nieuwslezer bij TeleCuraçao en startte de organisatie Roadwatch op, om de verkeersveiligheid op Curaçao te vergroten. “Dolfijn FM is een zender waar ik me altijd thuis heb gevoeld,” zegt Cooper. “Dit is een mooie kruisbestuiving tussen mijn radiowerk en mijn stukken op internet.”

Blooper van Cooper
Cooper is dagelijks te horen om 17.15 uur in het programma van Maarten Schakel. “Yves Cooper heeft een mix van kwaliteiten die uniek is,” vertelt de presentator. Cooper werkte al twee jaar bij Dolfijn FM. Zo had hij elke week de verkiezing van grootste misser van de week, de ‘Blooper van Cooper’. Schakel: “Het mooiste compliment dat een radiomaker kan krijgen, is dat mensen in de auto blijven zitten om te horen hoe het afloopt. Cooper is zo iemand voor wie mensen blijven luisteren. En ja, de Blooper van Cooper komt terug.”

1 reactie op “Yves Cooper dagelijks op Dolfijn FM”

 1. Beste Yves,eindelijk heb ik je weer gevonden!
  Met de Noorder(zuider!!)zon vetrokken!!
  Nog gecondoleerd met het overlijden van je Tackel.
  graag hoor ik nog eens van de fantastische onwaarschijnlije verhalen van je waarbij jouw aanstekelijke lach alles relativeert!
  h.groet van je ex.vet.
  Jaap Fransen