• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Joran van der Sloot hoeft toch geen nieuwe advocaat te zoeken. Maandag meldde de Peruaanse media dat Máximo Altez vanwege bedreigingen van zijn familie stopt met de verdediging van Van der Sloot. De Wereldomroep wist dinsdag uit betrouwbare bron te melden dat Altez zich toch blijft inzetten voor zijn cliënt.

Altez is inmiddels wel verhuisd naar een geheime locatie, omdat de ramen van zijn kantoor zijn ingegooid. Dit is waarschijnlijk een reactie geweest van tegenstanders van Van der Sloot nadat de advocaat bezwaar heeft ingediend bij de rechter over de bekentenis van zijn cliënt. Volgens Altez is deze onrechtmatig verkregen, omdat er geen advocaat aanwezig was bij de bekentenis van Van der Sloot. 

Uri Geller
De mentalist Uri Geller wilde Van der Sloot graag in zijn nieuwe show ‘The new Uri Geller’ onder hypnose brengen om meer te weten te komen over de zaak Natalee Hollaway. De Nederlandse televisiezender SBS 6 waar Geller onder contract staat, wilde hier niet aan meewerken en daarom besloot Geller zelfstandig een documentaire over Van der Sloot te maken. Via via legde hij contact met Van der Sloot, die zijn toestemming gaf voor deelname. Geller betaalde de vliegticket van Peru naar Aruba en maakte een onkostenvergoeding van 600 dollar over aan Van der Sloot. Een paar dagen later hoorde de mentalist dat Van der Sloot hoofdverdachte is in de moord op Stephany Flores. 

Documentaire
Woensdagavond om 20:30 uur (Nederlandse tijd) is op de televisiezender SBS 6 weer een documentaire te zien over de zaak van Van der Sloot. De uitzending kan via internet bekeken worden bij ‘Programma gemist’ op de website van SBS 6. In deze documentaire wordt er een exclusief verslag gedaan vanuit Peru met het laatste nieuws, wordt er een reconstructie vertoond van de moord op Flores en wordt er een bezoek gebracht aan de Castro-Castro gevangenis waar Van der Sloot momenteel in voorarrest zit. Donderdagavond 10 juni zond SBS 6 ook al een documentaire uit over Van der Sloot en deze werd door ruim een miljoen mensen bekeken.

www.versgeperst.com