• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

De UNA curacaoCURAÇAO – Mocht je journalistieke ambities hebben, dan hoef je niet meer persé naar het buitenland voor een dergelijke studie. Er is een grote kans dat de UNA een opleiding Media, Communicatie en Journalistiek gaat aanbieden.

“De opleiding gaat alleen door als zich minimaal dertig studenten aanmelden voor de studie”, laat decaan Miguel P. Goede weten. “Als de aanmeldingen snel binnenstromen, is het misschien zelfs mogelijk om al in september of oktober van start te gaan.”

Geaccrediteerd
De geaccrediteerde opleiding wordt aangeboden in nauwe samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam. Het wordt mogelijk om de bacheloropleiding binnen vier of twee jaar af te ronden. Voor de verkorte versie is het noodzakelijk om een intake te doen, zodat vastgesteld kan worden of je in aanmerking komt.

Brede opleiding
De opleiding is geschikt voor degenen die journalist, voorlichter bij een bedrijf of verslaggever bij radio of televisie willen worden. “Je kunt natuurlijk ook altijd andere kanten op met de opleiding, wat dat betreft is het breed genoeg”, besluit Goede.

2 reacties op “Journalistieke studie aan de UNA”

  1. Hoe kan deze opleiding erkend zijn op Curacao wanneer sinds 2006 de Nederlandse regering een wet uitgeschreven heeft dat opleidingen en studies voor 80% op Nederlands grondgebied moeten worden gevolgd opdat de diploma erkend wordt / is door Nederland? en geldt dit ook nog nu dat Curcao een status aparte heeft?

  2. Graag wil ik weten als er inmiddels voldoende aanmeldingen zijn om deze opeiding te beginnen.