• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Tony CastroCURAÇAO – “Curaçao autonoom binnen het koninkrijk. Win het of verlies het. Ben je het met mij eens? Stem Castro!” Dit is de slogan van Tony Castro. Hij stelt zich verkiesbaar voor de Statenverkiezingen van 21 januari 2010.

Tony Castro is lid van de PAR. De campagne die hij voor de Statenverkiezingen heeft opgezet is vanmiddag gestart. “Ik wil de mensen nu al aanspreken, omdat hun gedachten nog fris zijn. Ik wil ze op dit moment prikkelen met mijn ideeën”, vertelt Castro enthousiast.

Doel
De campagne van Castro is gericht op de mensen die bij het referendum ‘nee’ hebben gestemd. Castro verklaart: “Bij het referendum was 48 procent nee-stemmer. Veel van deze stemmers hebben zich laten beïnvloeden en hebben emotioneel gestemd. Zij weten niet wat ze hebben gedaan. Met mijn campagne wil ik hen de juiste keuze laten zien: Curaçao moet autonoom worden.”

Smal pad
Castro denkt dat het een moeilijke tijd wordt voor zijn campagne. “Ik kies met mijn doel voor de moeilijke weg. Daarbij beloop ik een smal pad, maar ik wil de mensen graag duidelijk maken dat Curaçao autonoom moet worden. Dit zal ik duidelijk maken door de buurten in te gaan en de pers erbij te betrekken.”

Visie
Vorig jaar stond Castro als 22ste op de lijst van de PAR. Hij stelt zich dit jaar voor de tweede keer verkiesbaar. Het is duidelijk dat het hem niet uitmaakt welke positie hij bij de aankomende verkiezingen haalt. “Het maakt mij niet uit op welke plek ik kom van de lijst. Als ik de mensen maar duidelijk maak wat mijn visie is.”

Tony Castro 2

Tony Castro start met zijn campagne.

1 reactie op “‘Ik richt me op de emotionele nee-stemmers’”

  1. Ik stem voor Tony!