• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bij The Movies is zondagnacht tussen 3.00 en 4.00 uur een pinautomaat weggehaald. De ontvreemde pinautomaat is inmiddels teruggevonden. Het apparaat lijkt intact en er is geen geld weggehaald.

De kraak is vastgelegd door de bewakingscamera’s. De politie gebruikt de beelden voor verder onderzoek. Volgens directeur Cor Dammers is de ravage enorm. “De twee gemaskerde mannen hebben allereerst het rek aan de voorzijde weggehaald. Vervolgens hebben ze een van de glazen deuren ingeslagen. Ten slotte hebben ze een grote kabel onder de pinautomaat vastgemaakt. Met een krachtig voertuig, waarschijnlijk een jeep, hebben ze de automaat met behulp van de kabel losgetrokken.”

Twee verdachten
De pinautomaat was geplaatst aan de linkerkant, vlak voor de grote deur waar je The Movies binnenstapt. De automaat had een speciaal GPS-systeem. Op die manier heeft de politie het huis van de verdachten kunnen opsporen en de pinautomaat terug kunnen vinden. Op het moment dat de politie arriveerde, waren de verdachten al gevlucht. Wel zijn er bij het huis een pick-up en jeep in beslag genomen.

Schatting
Volgens office assistent Maria Sol is het nog niet bekend hoe groot de schade is. “Daar moeten we nog een inschatting van maken. Godzijdank is de pinautomaat weer terug gevonden en is er geen geld gestolen.” Ondanks de sloopkraak van zondagnacht blijft The Movies wel gewoon open.

2 reacties op “Pinautomaat gestolen bij The Movies”

 1. Dikke FAIL, há! En deze sukkeltjes duiken nog wel een keer op hoor, duurt niet lang.
  Iedere idioot weet dat een pinautomaat op een bepaalde manier beveiligd is tegen diefstal. Bijvoorbeeld met GPS, of met een inktbom die de hele inhoud onbruikbaar maakt.

 2. Hahaha hoe dom kunnen mensen zijn.
  Hopelijk worden ze snel gepakt.