• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De drugsbestrijdingsacties op de Antillen lijken te werken, want het wordt steeds moeilijker om softdrugs te krijgen op Curaçao. Verschillende tipgevers vertellen aan Versgeperst.com dat het steeds moeilijker wordt om aan wiet te komen en dat de prijzen de laatste tijd flink zijn gestegen.

Politiewoordvoerder Reginald Huggins laat weten dat de politie aanstaande woensdag met gedetailleerde cijfers komt over de drugsbestrijding op Curaçao. De woordvoerder zegt dat verschillende teams die op de Antillen en het omliggend gebied werken, steeds meer successen boeken met hun onderzoeken en acties.

Drugsacties
De Curaçaose politie heeft de afgelopen weken een aantal grote invallen gedaan bij wietplantages. De politie heeft vrijdag bij een inval in Ronde Klip nog 541 planten in beslag genomen.


3 reacties op “Softdrugs moeilijker te krijgen”

  1. Kost een hoop geld waar men er aan zou kunnen verdienen bij legalisatie, triest verhaal. Jammer genoeg is het ook zo in Nederland…..

  2. Dit werkt averechts, als softdrugs moeilijk te verkrijgen is, en de prijs van wiet hoger, dan harddrugs dan zal de gebruiker sneller geneigd zijn over te stappen op cocaïne.
    Ik ken situaties dat harddrugs gebruikers geen cocaïne meer willen want ze zijn afgekickt. En nu weer aan de kook zitten.door de schaarste van wiet. Er is wel wiet, maar dan Colombiaanse met een THS gehalte van 0,0. en de dalers en telers die wat geld hier me verdiende die gaan weer overvallen plegen, Maar ja hier op het eiland begrijpen de niet wetende niet dat er een verschil is in softdrugs en harddrugs.

  3. Softdrugs, is ook niet het grote probleem, de cocaine die je op elke hoek van de straat kan krijgen wel. Ken niemand die naar een afkick-klinieken is geweest voor softdrugs verslaving, jammer genoeg voorbeelden van cocaine verslaafde.